Όλα όσα περιμένουμε στο Netflix το δεύτερο μισό του 2021

Νέες σεζόν σειρών και ταινίες που οι περισσότεροι ανυπομονούν να κυκλοφορήσουν εντός του καλοκαιριού.

Δεν είναι εύκολο να διατηρείσαι στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού και το Netflix ξέρει ότι έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη. Γι´αυτό, αφενός δεν επαναπαύεται αφετέρου έχει πολύ νέο υλικό με ηχηρά ονόματα και επιστροφές σειρών, στο οποίο ποντάρει για το δεύτερο μισό της σεζόν. Παρακάτω βρίσκεις τα λεγόμενα "ισχυρά χαρτιά" της πλατφόρμας streaming, αυτά που εγγυώνται τουλάχιστον ότι θα συζητηθούν το καθένα για διαφορετικούς λόγους.

Lupin, 2o μέρος, 11/06

Στο Lupin το Netflix οφείλει την πρώτη τεράστια επιτυχία της σεζόν. Οι περιπέτειες του Assane Diop που προσπαθεί να εκδικηθεί τον υπεύθυνο για το θάνατο του πατέρα του έχουν αυξηθεί αφού στο στόχαστρο του κακού έχει μπει ο γιος του, τον οποίο απήγαγε. Είμαστε περίεργοι για το τι μας ετοιμάζει ο Omar Sy στο δεύτερο μέρος της μίνι σειράς, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα βαρεθούμε εύκολα. Περισσότερα, διαβάζεις εδω

Elite 4η σεζόν, 18/06

Το κολλέγιο Las Encinas αποκτά νέο διευθυντή ο οποίος έχει τρία παιδιά που θα φοιτήσουν εκεί. Οι παλιοί δε θα περάσουν ιδιαίτερα καλά με την προσθήκη των καινούριων που έρχονται για να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από το χώρο τους...

Sky Rojo 2η σεζόν, 23/07

Η επιστροφή του Sky Rojo εμπεριέχει μία δύσκολη διαφυγή και για όσους το παρακολουθούμε πολύ περισσότερη δράση και αδρεναλίνη.

Sweet Girl, 20/08

Η Marisa Tomey και ο Jason Momoa πρωταγωνιστούν στην ταινία που αφηγείται την ιστορία ενός άντρα στο ρόλο του προστάτη πατέρα για την κόρη του, αλλά και του τιμωρού για το φόνο της γυναίκας του. Άραγε, θα αποδοθεί δικαιοσύνη;

Χωρίς ημερομηνία πρεμιέρας

La Casa de Papel, 5η σεζόν

Έχουν γραφτεί άπειρα κείμενα για την 5η σεζόν του Casa de Papel, αλλά μέχρι στιγμής ούτε trailer είδαμε, ούτε μπορούμε να φανταστούμε τι μας επιφυλάσσουν τα τελευταία επεισόδια της σειράς. Ή και όχι

The Witcher, 2η σεζόν

Ενδεχομένως να καθυστερήσει λίγο παραπάνω από ό,τι περιμέναμε -Οκτώβριο ίσως;- διότι μεσολάβησε ένας σοβαρός τραυματισμός για τον Henry Cavill κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Η δεύτερη σεζόν περιστρέφεται γύρω από την προστασία της πριγκίπισσας Cirilla που περισσότερο κινδυνεύει από τη μυστηριώδη δύναμη που κρύβει μέσα της.

Cobra Kai, 4η σεζόν

Ο Daniel LaRusso (Ralph Macchio) και ο Johnny Lawrence (William Zabka) αποκτούν νέα προβλήματα, ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί να αντιμετωπίσουν έναν παλιό εχθρό βγαλμένο από το χρονοντούλαπο της εφηβείας τους. Ο John Kreese έχει υπό τον έλεγχό του την Cobra Kai και θα πρέπει να συνεργαστουν αν θέλουν να τον κατατροπώσουν.

Don´t Look Up

Η πρώτη πρωτότυπη ταινία του Leonardo DiCaprio για λογαριασμό του Netflix διαθέτει αν μη τι άλλο ένα εντυπωσιακό cast: Jennifer Lawrence, Timothée Chalamet, Cate Blanchett, Meryl Streep, Jonah Hill, Matthew Perry, Kid Cudi και Ariana Grande; Η υπόθεση επικεντρώνεται σε ένα ζευγάρι αστρονόμων που προσπαθεί να προειδοποιήσει τους πάντες ότι ένας τεράστιος μετεωρίτης πρόκειται να καταστρέψει τη γη μέσα σε έξι μήνες.

Red Notice

Οι Ryan Reynolds, The Rock και Gal Gadot σε μία ταινία αποτελούν δελεαστικό συνδυασμό. Ο Reynolds και η Gadot καταζητούνται από τον πράκτορα του FBI The Rock ως διαβόητοι κλέφτες έργων τέχνης που έχει επικηρύξει η Interpol.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος