Ένα ακόμη άσσο από το μανίκι του ετοιμάζεται να βγάλει το Netflix, με τον Jamie Foxx να πρωταγωνιστεί σε νέα κωμωδία - κυνήγι βαμπίρ ονόματι Day Shift. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον 53χρονο ηθοποιό να συνεργάζεται με την πλατφόρμα streaming, καθώς έχει παίξει στο θρίλερ Project Power, στην κωμική σειρά Dad Stop Embearinging Me, ενώ έχει επίσης προαναγγελθεί ότι θα συμπρωταγωνιστήσει και θα κάνει την παραγωγή στην ταινία They Cloned Tyrone. Τη σκηνοθεσία υπογράφει για πρώτη φορά ο μέχρι στιγμής β᾽σκηνοθέτης και συντονιστής των stunts σε projects όπως τα The Fate of the Furious και John Wick, JJ Perry. Το σενάριο έχει αναλάβει ο Tyler Tice, ο άνθρωπος πίσω από το αρχικό σενάριο των Army of the Dead και των ταινιών John Wick.

H πλοκή

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για την πλοκή του Day Shift, παρά μόνο μία μικρή περίληψη: "Ο Jamie Foxx πρωταγωνιστεί ως ένας σκληρά εργαζόμενος μπαμπάς που θέλει απλώς να προσφέρει μία καλή ζωή στην εύστροφη 8χρονη κόρη του, αλλά η δουλειά του ως καθαριστής πισίνας είναι βιτρίνα για την πραγματική πηγή εισοδήματος για τον ίδιο που δεν είναι άλλη από το κυνήγι και τη δολοφονία βαμπίρ". Στο μεταξύ, ο παραγωγός Shaun Redick εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την ταινία: "Το Day Shift είναι μια συναρπαστική διαδρομή με δράση, κίνδυνο και κωμωδία αναμεμειγμένα με μυθολογία, τα βασικά συστατικά για περάσει κανείς τέλεια παρακολουθώντας μία ταινία. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για την παραγωγή της στο Netflix με πρωταγωνιστή τον Jamie Foxx!"

>Διάβασε ακόμη: To fitness πρόγραμμα του Jamie Foxx για να μεταμορφωθεί σε Mike Tyson

Το cast

Τον Foxx πλαισιώνουν οι: Dave Franco (The Disaster Artist, The Rental), Natasha Liu Bordizzo (The Voyeurs, The Society), Oliver Masucci (Dark, Enfant Terrible), Steve Howey (Shameless), C.S. Lee (Dexter, Nora From Queens).

Τα παρασκήνια

Το Netflix δεν έχει δώσει φωτογραφίες από τα γυρίσματα που έχουν ξεκινήσει από τις 21 Ιουνίου, ωστόσο, το προφίλ του JJ Perry στο Instagram είναι ωραιότατα αποκαλυπτικό:

 

 

Στο What's on Netflix επίσης, υπάρχει και αυτό το βίντεο:

 

Πότε θα κυκλοφορήσει

Ούτε επίσημη ημερομηνία έχει προσδιοριστεί από την πλατφόρμα streaming, όμως δεδομένου του ότι τα γυρίσματα βρίσκονται σε εξέλιξη, λογικά θα δούμε το Day Shift κάπου μέσα στο 2022. Ενδεχομένως προς το τέλος του, αν λάβουμε υπόψιν και την πανδημία που δεν έχει τελειώσει.