Victoria Pedretti, έρωτας με την πρώτη ματιά

Την είδαμε στο You, την ξαναθυμηθήκαμε και είπαμε να μάθουμε περισσότερα για αυτήν.

Ακόμη κι αν δεν έλιωσες το περασμένο σαββατοκύριακο βλέποντας την 3η σεζόν του You -προφανώς και δεν κυκλοφόρησε τυχαία Παρασκευή στο Netflix- η Victoria Pedretti αξίζει την προσοχή σου. Την είδαμε, τη θυμηθήκαμε και παρουσιάζουμε 10 facts από τη ζωή της για να γνωρίσεις τη Love Quinn-Goldberg καλύτερα. 

Η ηλικία και οι διαστάσεις

Γεννήθηκε στην Πενσυλβάνια στις 23 Μαρτίου του 1995, που σημαίνει ότι είναι 26,5 χρονών. Όσο για το ύψος της, ξέρετε τι λένε για τα ακριβά αρώματα και τα μπουκαλάκια τους. Στην προκειμένη περίπτωση, η Pedretti είναι 1.60 και καλός λόγος για να στηρίζουμε το εν λόγω γνωμικό. 

Victoria Pedretti, έρωτας με την πρώτη ματιάEike Schroter

Η καταγωγή

Ο πατέρας της είναι κατά 74% Ιταλός και η γιαγιά της από την πλευρά της μητέρας της Ασκενάζι Εβραία. Σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι μεγάλωσε σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που την κακοποιούσε συναισθηματικά, αλλά αγαπάει τους γονείς που προσπάθησαν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούσαν. 

Η ιδιαιτερότητα

Όταν ήταν μόλις 6 χρόνων, διαγνώστηκε με ΔΕΠΥ, δηλαδή με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας, γεγονός που έκανε λίγο πιο δύσκολη την παιδική της ηλικία. 

Victoria Pedretti, έρωτας με την πρώτη ματιάEike Schroter

Η συμβουλή που δεν ακολούθησε

Η Pendretti σπούδασε στη δραματική σχολή Carnegie Mellon στο Πίτσμπουργκ, από όπου πήρε πτυχίο υποκριτικής το 2017. Στο Collider ωστόσο, επεσήμανε ότι την είχαν νουθετήσει να μην την ακολουθήσει ως επάγγελμα. "Ήταν του στυλ: 'Δεν ξέρουμε αν είσαι φτιαγμένη για αυτό. Ίσως καλύτερα να δοκιμάσεις τη σκηνοθεσία.' Κι εγώ ήμουν του στυλ 'μα αυτό δεν είναι ευκολότερο'."

H πρώτη της επιτυχία

H Pedretti έκανε την πρώτη της μεγάλη επιτυχία πρωταγωνιστώντας στη σειρά του Netflix The Haunting, συγκεκριμένα στις σεζόν Hill House και Bly Manor ως Eleanor "Nell" Crain Vance και Danielle "Dani" Clayton, αντίστοιχα. Οι κριτικοί τη λάτρεψαν, ενδεικτική η φράση του Hollywood Reporter ότι η ερμηνεία της "γεννά άμεση συμπάθεια και ενσυναίσθηση", ενώ ειδική εγκωμιαστική μνεία έκανε για εκείνη και το Screen Rant. 

Victoria Pedretti, έρωτας με την πρώτη ματιάEike Schroter

Η συνεργασία με τον Quentin Tarantino

Εσύ ίσως να τη θυμάσαι καλύτερα από το Once Upon a Time in Hollywood του 2019, κατά το οποίο υποδύθηκε τη Leslie Van Houten. Η ερμηνεία της, της εξασφάλισε και μία υποψηφιότητα για Critics' Choice Movie Award.

To You και ο ρόλος που έχασε

Δύο χρόνια νωρίτερα, το 2017, είχε περάσει από οντισιόν για το ρόλο της Guinevere Beck, της πρωταγωνίστριας δηλαδή στο You και παρότι στην αρχή οι παραγωγοί την απέρριψαν, ξαναπέρασε από κάστινγκ για τη δεύτερη σεζόν όταν οι σκηνοθέτες έψαχναν τη Love Quinn και ξαναείδαν τη χημεία που είχε με τον Penn Badgley στο δοκιμαστικό της. Τα πράγματα πήγαν εξαιρετικά έκτοτε, αφού την περασμένη Παρασκευή κυκλοφόρησε και η 3η σεζόν. 

Victoria Pedretti, έρωτας με την πρώτη ματιάJOHN P. FLEENOR/NETFLIX

Οι celebrity look alikes

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που την παρομοιάζουν είτε με την Kat Dennings είτε με τη Hilary Duff. Μάλιστα, κάποιοι λένε ότι και στη 2η σεζόν μαζί με τον Penn Badgley έμοιαζαν σχεδόν σα δίδυμοι με τη Hilary Duff και το σύζυγό της, Matthew. Εμείς κλίνουμε περισσότερο στην Kat Dennings πάντως. 

H σχέση της με τα social media

Μπορείς να την ακολουθήσεις στο Instagram στο λογαριασμό της @then0t0ri0usvip. Ωστόσο, μην περιμένεις πολλά γιατί έχει μόνο μία δημοσίευση και αυτήν την έκανε μόλις πριν από 3 ημέρες! Γενικά, δεν έχει καθόλου καλή σχέση με τα social media. 

Victoria Pedretti, έρωτας με την πρώτη ματιάJOHN P. FLEENOR/NETFLIX

10. Η προσωπική της ζωή

Αντίστοιχα, ούτε την προσωπική της ζωή θέλει να προβάλλει σε σημείο να μη γνωρίζει κανείς τίποτα. Επομένως είτε δεν έχει σχέση είτε η τακτική να αποφεύγει τα κοινωνικά δίκτυα αποδίδει, αφού αν όντως υπάρχει κάτι στον ορίζοντα δεν έχει γίνει γνωστό.

Victoria Pedretti, έρωτας με την πρώτη ματιάJOHN P. FLEENOR/NETFLIX

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η επιστροφή της Jennifer Aniston στον κινηματογράφο έχει κάτι από τα παλιά

Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το remake της ταινίας "9 to 5".

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.