Η βόμβα Sofia Vergara ετοιμάζεται για τον σημαντικότερο ρόλο της μέχρι τώρα καριέρας της καθώς θα υποδυθεί τη θρυλική έμπορο ναρκωτικών Griselda Blanco, σε μία νέα σειρά του Netflix. Η προαναφερθείσα Blanco υπήρξε η drug lady του καρτέλ του Μεντεγίν αλλά και εκείνη που έλεγχε τον υπόκοσμο του Μαϊάμι από τα μέσα της δεκαετίας του 1980 μέχρι και τις αρχές των 00s.

Η Blanco και η σειρά

Η Griselda Blanco είναι γνωστή διεθνώς και με τα προσωνύμια La Madrina, Black Widow, Cocaine Godmother και Queen of Narco-Trafficking.

> Διάβασε ακόμη: Η ιστορία του βασιλιά της κοκαΐνης Pablo Escobar, σε φωτογραφίες

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο κόσμος του θεάματος θα ασχοληθεί με την περίπτωσή της, καθώς πίσω στο 2006, το ντοκιμαντέρ Cocaine Cowboys είχε εξετάσει τη δράση της όπως επίσης και το Cocaine Godmother (2018), με την Catherine Zeta-Jones να την ενσαρκώνει.

Στις 3 Σεπτεμβρίου του 2012, η Βασίλισσα της Κοκαΐνης έπεφτε νεκρή μετά από πυροβολισμούς έξω από ένα κρεοπωλείο στο Μεντεγίν, όταν ένας μοτοσυκλετιστής την εκτέλεσε εν ψυχρώ. Ήταν 69 ετών.

> Διάβασε ακόμη: Γιατί ο κόσμος παθιάζεται με εγκληματίες σαν τον Pablo Escobar;

Η σειρά του Netflix θα τιτλοφορείται -σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες Griselda και θα θέτει στο επίκεντρο την πραγματική ζωή και δράση της Κολομβιανής business woman (μπορείς να την πεις κι έτσι δηλαδή)- που έστησε ένα από τα πιο κερδοφόρα καρτέλ στην ιστορία των ναρκωτικών.

> Διάβασε ακόμη: Otoniel, ποιος είναι ο Κολομβιανός El Chapo

Το show θα αποτελείται από έξι επεισόδια, διάρκειας 50 λεπτών το καθένα.