Κάθε μήνα, τα ντοκιμαντέρ του Netflix -πρωτότυπα ή μη- δίνουν το κάτι διαφορετικό στο περιεχόμενο της δημοφιλούς πλατφόρμας streaming. Το τελευταίο χρονικό διάστημα το εν λόγω είδος έχει γίνει πιο δημοφιλές από ποτέ, οπότε μέσα στο μήνα θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε αρκετά προγράμματα που αφορούν τη ζωή -οποιουδήποτε είδους- στον πλανήτη. Σε περίπτωση πάντως, που αναζητάς κάποιο highlight, μάθε πως πρώτο και καλύτερο καταφθάνει το Worst Roommate Ever, αλλά και "Τα Ημερολόγια του Andy Warhole" για τους λάτρεις του Αμερικανού καλλιτέχνη.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX

 

Ο Χειρότερος Συγκάτοικος στην Ιστορία - Worst Roommate Ever (01/03)

Βίαιοι απατεώνες. Αδίστακτοι δολοφόνοι. Τρομακτικές αληθινές ιστορίες αποκαλύπτουν μερικές από τις χειρότερες εμπειρίες συγκατοίκησης που θα μπορούσατε να φανταστείτε.

 

>Διάβασε ακόμη: Κάποια πράγματα που μάθαμε από τον 'Aπατεώνα του Tinder' στο Netflix

 

Επιβίωση στον Παράδεισο: Μια Οικογενειακή Ιστορία - Surviving Paradise: A Family Tale

Ελέφαντες, λιοντάρια, λύκοι και πολλά άλλα είδη ευημερούν στο δέλτα του Οκαβάνγκο στην έρημο Καλαχάρι, αλλά η ολοένα και πιο ανησυχητική ξηρασία απειλεί το μέλλον της.

 

Τα Ημερολόγια του Άντι Γουόρχολ - The Andy Warhol Diaries (01/03)

Σειρά μίας σεζόν

1968. Όταν τον πυροβολούν, ο Άντι Γουόρχολ αρχίζει να καταγράφει τη ζωή και τα συναισθήματά του. Τα ημερολόγια κι αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ βλέπουν πίσω από την περσόνα.

 

Bad Vegan: Δόξα, Απάτη, Φυγή - Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives (16/03)

Μια καταξιωμένη ιδιοκτήτρια βίγκαν εστιατορίου παντρεύεται έναν μυστηριώδη άντρα που ισχυρίζεται ότι θα κάνει τον σκύλο της αθάνατο και η ζωή της βγαίνει εκτός ελέγχου.

Εκπληκτικά Ζώα - Animal (18/3)

Σεζόν 2

Αυτή η καθηλωτική σειρά παρακολουθεί τα πιο υπέροχα ζώα στον κόσμο, καταγράφοντας τρυφερές αλλά και σοκαριστικές στιγμές, όπως δεν τις έχουμε δει ποτέ ξανά.

 

>Διάβασε ακόμη: Full frontal, η επιστροφή

 

Οι Αρχές της Απόλαυσης - The Principles of Pleasure (18/3)

Σειρά μίας σεζόν

Το σεξ, η ευχαρίστηση και η σύγχρονη επιστήμη συναντιούνται σε αυτήν τη σειρά για τον σύνθετο κόσμο της γυναικείας απόλαυσης – που καταρρίπτει μονολιθικούς μύθους.

 

Μην Εμπιστεύεσαι Κανέναν - Trust No One: The Hunt for the Crypto King (30/3)

Μετά τον αναπάντεχο θάνατο του ιδρυτή ενός ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων στην Ινδία, οι πελάτες υποπτεύονται ότι ο θάνατος κρύβει περισσότερα απ' όσα φαίνονται.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.