Ο Joseph Gordon-Levitt έχει επιλεγεί για να υποδυθεί τον Αμερικανό τηλεοπτικό παρουσιαστή και κωμικό Johnny Carson σε μια βιογραφική σειρά. Η σειρά "King Of Late Night", σε σενάριο του δημιουργού του "Deadwood", David Milch και σκηνοθεσία Jay Roach θα ακολουθεί τη ζωή και την καριέρα του Carson στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ με πληροφορίες από το Deadline, η σειρά θα συνδέει τον τρόπο με τον οποίο η περσόνα του Carson στην οθόνη ερχόταν σε σύγκρουση με ορισμένες πτυχές της προσωπικής του ζωής, τις οποίες κράτησε εξαιρετικά ιδιωτικές.

Ποιος ήταν ο Johnny Carson

Ο Johnny Carson είναι περισσότερο γνωστός για την παρουσίαση του "The Tonight Show" για 30 χρόνια από το 1962 έως το 1992. Πριν από την καριέρα του στην ψυχαγωγία, υπηρέτησε στο Πολεμικό Ναυτικό κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Μετά τη συνταξιοδότησή του το 1992, ο Carson τιμήθηκε με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας. Πέθανε τον Ιανουάριο του 2005, σε ηλικία 79 ετών, μετά από μάχη με το εμφύσημα.

Υπήρξαν προσπάθειες στο παρελθόν να γυριστούν βιογραφική ταινία και σειρά για τον Johnny Carson βασισμένη στο βιβλίο, "Carson The Magnificent: An Intimate Portrait", του Bill Zehme. Και τα δύο πρότζεκτ δεν υλοποιήθηκαν ποτέ.