Πρώτο teaser για τη 2η σεζόν του Squid Game

"Ελάτε μαζί μας ξανά για έναν ολοκαίνουργιο κύκλο".

Εντάξει, δεν είναι δα ότι ξαφνιαστήκαμε με την είδηση. Το Squid Game απλώς πήρε και επισήμως το πράσινο φως από το Netflix για να συνεχίσει την απίθανη πορεία του με δεύτερη σεζόν και νέα παιχνίδια. Πάνω από όλα είναι τα ρεκόρ θεάσεων, και η πλατφόρμα δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει την ευκαιρία για διεύρυνση των χρηστών και επανάληψη της ξέφρενης κούρσας της κορεάτικης σειράς που ξεπέρασε οποιαδήποτε άλλη στα χρονικά του streaming.

Έτσι, το Netflix κυκλοφόρησε ένα σύντομο teaser για τον επερχόμενο κύκλο μαζί με ένα μήνυμα από το δημιουργό, συγγραφέα, σκηνοθέτη και εκτελεστικό παραγωγό Hwang Dong-Hyuk με λεπτομέρειες σχετικά με το ποιοι χαρακτήρες πρόκειται να επιστρέψουν δριμύτεροι.

Το teaser

"Κόκκινο φως... ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ!", γράφει το μήνυμα μαζί με το teaser, το οποίο περιλαμβάνει ένα σύντομο animation της γιγαντιαίας animatronic κούκλας που εμφανίζεται στον πιλότο του Squid Game.

"Χρειάστηκαν 12 χρόνια για να πάρει σάρκα και οστά πέρυσι η πρώτη σεζόν του Squid Game. Χρειάστηκαν όμως 12 μέρες για να γίνει το Squid Game η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix", αναφέρει η δήλωση του σκηνοθέτη Hwang.

>Διάβασε ακόμη: Η τηλεόραση στην εποχή των αντι-ηρώων

"Ως σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός του 'Squid Game', ένα τεράστιο μπράβο στους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε και αγαπήσατε τη σειρά μας", πρόσθεσε αναφέροντας επίσης τα ονόματα των ηρώων που θα ξαναδούμε σε λίγο καιρό. 

 

Για την ιστορία, θυμίζουμε ότι η πρώτη σεζόν αποτέλεσε με διαφορά την πιο επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά στην ιστορία του Netflix, καταγράφοντας το περασμένο φθινόπωρο 1,65 δισ. ώρες προβολής στις πρώτες τέσσερις εβδομάδες από την κυκλοφορία της.

O Hwang είχε υπονοήσει το ενδεχόμενο δημιουργίας μίας δεύτερης σεζόν τις εβδομάδες που ακολούθησαν και ο Ted Sarandos, ο συν-διευθύνων σύμβουλος της πλατφόρμας με τη σειρά του επιβεβαίωσε επίσημα τον περασμένο Ιανουάριο ότι θα υπάρξουν κι άλλα επεισόδια. Τότε, ο Hwang είχε επισημάνει ότι το πιο πιθανό είναι να αργήσουμε να παρακολουθήσουμε το νέο υλικό, αναφέροντας ότι τα καινούργια επεισόδια πιθανότατα να κάνουν πρεμιέρα κοντά στο τέλος του 2023 ή στις αρχές του 2024.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.