Πρώτο trailer για το House of the Dragon

To GOT συναντά το Succession στη νέα σειρά του HBO Max.

Δεν πέρασε ούτε μια μέρα από όταν το HBO Max έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer για το House of the Dragon και έγινε ήδη ο κακός χαμός. Η prequel σειρά του Game of Thrones γυρίζει το χρόνο 200 χρόνια πίσω και ακολουθεί την ταραχώδη ιστορία του Οίκου Targaryen υπό την εξουσία του βασιλιά Viserys I με στόχο όλων φυσικά τον Σιδερένιο Θρόνο.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα σε ακριβώς ένα μήνα, στις 21 Αυγούστου και η πλατφόρμα θέλησε να ζεστάνει λίγο το κοινό πριν τη μεγάλη επιστροφή και φυσικά να τους προετοιμάσει για τις μάχες που έρχονται στο Westeros.

> Διάβασε ακόμη: O Kit Harington επιστρέφει στον GoT τόπο του εγκλήματος

Βασισμένο στο βιβλίο του George R.R. Martin Fire & Blood, το House of the Dragon θα παρακολουθήσει τον Χορό των Δράκων, τον εμφύλιο πόλεμο των Targaryen μεταξύ των αδελφών Aegon II και Rhaenyra, οι οποίοι πολέμησαν για τον θρόνο μετά τον θάνατο του πατέρα τους. Ο πόλεμος φέρνει τους μεγάλους οίκους του Westeros - συμπεριλαμβανομένων των Lannisters και των Starks - αντιμέτωπους μεταξύ τους, με αποτέλεσμα τον θάνατο των πιο ισχυρών δράκων του οίκου Targaryen. Θα χρειαστούν αιώνες μέχρι το Westeros να δει άλλον δράκο, χάρη στην Daenerys Targaryen (Khaleesi).

Ποιοι συμμετέχουν

Στο House of the Dragon πρωταγωνιστούν η Emma D'Arcy ως πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, ο Matt Smith ως πρίγκιπας Daemon Targaryen, ο Rhys Ifans ως Otto Hightower και η Olivia Cooke ως Alicent Hightower. Ο Steve Toussaint υποδύεται το "Φίδι της Θάλασσας", τον Λόρδο Corlys Velaryon, και ο Paddy Considine θα υποδυθεί τον πανίσχυρο βασιλιά Viserys I. Το καστ συμπληρώνουν η Eve Best ως πριγκίπισσα Rhaenys Velaryon, ο Fabien Frankel ως Criston Cole και η Sonoya Mizuno ως Mysaria.

Ο Martin, ο οποίος υπέγραψε πενταετή ανανέωση με το HBO, είναι εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τον Vince Gerardis και τους showrunners Miguel Sapochnik και Ryan Condal. Ο Ramin Djawadi, του οποίου η βραβευμένη μουσική για το "Game of Thrones" ενέπνευσε μια παγκόσμια περιοδεία, επιστρέφει για να συνθέσει μουσική για τη νέα σειρά.

Ο βασιλιάς Viserys Targaryen (Paddy Considine) κάθεται στον σιδερένιο θρόνο και ετοιμάζεται να ορίσει τον διάδοχό του. Οι επιλογές περιλαμβάνουν τον αδελφό του Daemon (Matt Smith), ο οποίος θεωρεί ήδη τον τίτλο δικό του, και την πρωτότοκη κόρη του Rhaenyra (Emma D'Arcy), η οποία θα είναι η πρώτη γυναίκα που θα κυβερνήσει ποτέ τα Επτά Βασίλεια. Η σύζυγος του Viserys, Alicent Hightower (Olivia Cooke), παίζει επίσης ρόλο εδώ, καθώς το παιδί της θα είναι ο κληρονόμος του Viserys. Από όλους αυτούς τους υποψήφιους, ποιος θα είναι ο επόμενος που θα κυβερνήσει το Westeros; Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Αύγουστο για να το μάθουμε.

Να πέσει το trailer:

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στην ταινία Back to Black

Βρήκαμε τι ισχύει και τι όχι στη νέα ταινία που σκιαγραφεί τη ζωή της τραγουδίστριας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η αληθινή ιστορία πίσω από το Baby Reindeer

Η μίνι σειρά του Netflix ρίχνει φως στο ευαίσθητο θέμα του stalking μέσα από ένα μοναδικό πρίσμα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

30 χρόνια από το θρυλικό His 'N' Hers των Pulp

Το πιο κομβικό άλμπουμ των σπουδαίων Βρετανών έχει σήμερα γενέθλια.

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.