Αυτοί που στο χωριό μου ονομάζονται TV cool guys μοιάζουν φαινομενικά άψογοι σε όλα. Κοινώς γαμάτοι. Και σίγουρα έχεις σκεφτεί πώς θα ήταν να έβγαινες για ένα ποτό μαζί τους. Πέρα από τα προφανή -ότι δηλαδή μιλάμε για τηλεοπτικούς χαρακτήρες- υπάρχουν κάποιοι πολύ σοβαροί λόγοι για τους οποίους μία μπαρότσαρκα μαζί τους θα μπορούσε εύκολα να εξελιχθεί σε εφιάλτη.

Ποιοι και γιατί λοιπόν.

Heisenberg (Breaking Bad)

Άφησε στην άκρη την ιατρική φροντίδα που χρειάζεται ο Walter White και το εντελώς uncool καπέλο του. Θυμήσου ότι δεν αγόρασε ποτέ οτιδήποτε με τα ναρκωδόλαρα, κάτι που σημαίνει πως ένας γύρος ποτά σίγουρα δεν άπτεται των άμεσων ενδιαφερόντων του.

Tony Soprano (The Sopranos)

Όλοι ξέρουν πως όταν ο Tony σου προσφέρει ένα ποτό, αυτό μπορεί να είναι και το τελευταίο σου. Οπότε το νου σου.

Don Draper (Mad Men)

Όταν ο Don σου προτείνει να πάτε για ένα ποτό, εσύ λογικά θα σκεφτείς πως πρόκειται για ένα after office drink. Αυτός όμως μπορεί να έχει στο μυαλό του να ξεκινήσετε να πίνετε από τις 9.30 το πρωί. Un-happy Hour λοιπόν, που μπορεί να διαρκεί όλη μέρα, κάθε μέρα.

Barney Stinson (How I met your mother)

Aν και θεωρητικά το να βγεις για ποτό με τον γυναικά Barney μοιάζει καλή ιδεά, οφείλεις να ζυγίσεις κάποια πράγματα. Όπως ας πούμε ότι θα σε στήσει κανένα μισάωρο γιατί θα μιλάει με κάποια στο δρόμο. Ή ότι θα σε εκθέσει με τη συμπεριφορά του. Ή οτιδήποτε άλλο.

Fonz (Happy Days)

O Fonzie δυστυχώς δεν θα μπορούσε να σταματήσει να ρίχνει μπουκέτα στο jukebox. Και μπορεί αυτό στη σειρά να λειτουργούσε αλλά στον πραγματικό κόσμο μάλλον ο τόπος θα γέμιζε με γυαλιά και αίματα.

Thomas Magnum (Magnum, P.I.)

Ο Thomas Sullivan Magnum IV είναι ο χαρακτήρας που υποδύθηκε ο Tom Selleck στη δημοφιλή σειρά των 80s, Magnum, P.I., που διαδραματιζόταν στη Χαβάη. Όσο cool κι αν ακούγεται το πακέτο, σκέψου πως θα πέρναγες όλο το βράδυ με έναν τύπο που θα είχε υπολείμματα μπύρας και σνακ στο μουστάκι του.