"It fucked me up" δήλωσε η Emilia Clarke σε μια πολύ εκτενή συνέντευξή της στο Vanity Fair, αναφερομένη στις τελευταίες σκηνές που θα υποδυθεί την Daenerys Targaryen τη Θυελογέννητη, στη σεζόν φινάλε του Game of Thrones.

Συγγνώμη που αφήσαμε αμετάφραστο το σχόλιό της αλλά νομίζουμε καταλαβαίνεις τι θα πει. Για να συμπληρώσουμε τώρα την πρώτη πρότασή της, να σου πούμε ότι συνέχισε λέγοντας "μου φαίνεται πολύ περίεργο πώς οι θεατές θα έχουν αυτήν την τελευταία γεύση από τη Daenerys".

Τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτές τις τελευταίες σκηνές; Προφανώς κανείς δεν ξέρει. Ή μάλλον κάποιοι, όπως η Emilia Clarke, γνωρίζουν απλά δεν μπορούν να μας πουν. Ή πιο σωστά μπορούν, αλλά αν το κάνουν θα πρέπει να μας σκοτώσουν. Και μετά οι παραγωγοί του GoT να σκοτώσουν εκείνους και πάει λέγοντας. Το φονικό δε θα είχε σταματημό και θα ήταν αντάξιο της φαντασίας του George Martin.

Τα υπονοούμενα όμως της πρωταγωνίστριας είναι αρκετά δυνατά για να δημιουργήσουν ένα μικρό κύμα συνωμοσιών στο παγκόσμιο ίντερνετ.

Γιατί στην ερώτηση του "τι, τελικά, συμβαίνει στην Daenerys" η απάντησή της ήταν λιτή, σύντομη και περιεκτική: "weird shit" είπε, και από εκείνη την ώρα έχει ξεκινήσει μια τρομερή σπέκουλα από το Πεκίνο μέχρι τη Νέα Υόρκη.