Το White Boy Rick είναι ένα δραματικό θρίλερ δια χειρός του σκηνοθέτη Yann Demange (’71) και σε παραγωγή του Darren Aronofsky, που εξιστορεί μια απίστευτη αληθινή ιστορία για έναν 14χρονο που στρατολογήθηκε από το FBI και πέρασε στην αντίθετη πλευρά του νόμου. Πρόκειται για τον Richard Wershe Jr., που υπήρξε ο νεότερος πληροφοριοδότης στην ιστορία του FBI. Θα τον υποδυθεί ο Richie Merritt, με τον Matthew McConaughey να ενσαρκώνει τον πατέρα του, που προσπαθεί να σώσει τον έφηβο γιο του από τον εφιάλτη των ναρκωτικών και του υποκόσμου.

Η υπόθεση έχεις ως εξής: Στα 80s, την εποχή που οι έμποροι ναρκωτικών μεσουρανούσαν στο Ντιτρόιτ, το FBI στρατολογεί τον 14χρονο Wershe Jr., που αποδεικνύεται πολύτιμος σύμμαχός τους στον πόλεμο κατά των ουσιών. Όταν όμως ο νεαρός ενοχοποιεί αστυνομικούς και την οικογένεια του δημάρχου της πόλης, η συνεργασία του με το FBI τελειώνει. Άνεργος πλέον, αποφασίζει να ασχοληθεί με την διακίνηση ναρκωτικών για να καταλήξει στη φυλακή πριν προλάβει να κλείσει τα 16 του χρόνια.

Εκτός από τον McConaughey και τον Merritt, πρωταγωνιστούν οι Bel Powley, Jennifer Jason Leigh, Brian Tyree Henry, Rory Cochrane, RJ Cyler, Jonathan Majors, Eddie Marsan, Bruce Dern και Piper Laurie.

Το White Boy Rick θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις ΗΠΑ στις 14 Σεπτεμβρίου 2018.