Το 2016, το HBO είχε μια τρελή ιδέα: έδωσε τα κλειδιά, για μια σειρά που θα στηλιτεύει γεμάτη πικρό χιούμορ τους υψηλά ιστάμενους της Καθολικής Εκκλησίας, στον Paolo Sorrentino -έναν από τους πιο ιδιαίτερους Ευρωπαίους σκηνοθέτες αυτήν την στιγμή, έναν άνθρωπο που πραγματικά δεν μπαίνει σε καλούπια. Το ρίσκο του βγήκε, και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσουμε πώς έρχεται νέα σεζόν του Young Pope, όπου δίπλα στον Jude Law θα βρίσκεται ο ιδιοφυής John Malkovich. Βέβαια για να ακριβολογούμε, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

"Έχει ειπωθεί παλιότερα πώς η σειρά, μια συμπαραγωγή του HBO και του ιταλικού Sky, δεν θα είναι μια δεύτερη σεζόν του Young Pope αλλά -όπως αναφέρουν τα δίκτυα- μια δεύτερη μίνι σειρά δια χειρός Sorrentino που θα καταπιάνεται με το Βατικανό" αναφέρει το Variety. Συνεπώς θα πρέπει να περιμένουμε την ίδια άψογη κινηματογράφηση, την ίδια δηλητηριώδη ατμόσφαιρα αλλά διαφορετικό story με έναν νέο τίτλο που ακούει στο όνομα The New Pope.

Επανερχόμενοι στην ανακοίνωση για τη συμμετοχή των δύο σταρ, να σου πούμε πώς δεν υπάρχει σαφής πληροφόρηση για τους ρόλους που θα αναλάβουν. Κι επειδή ίσως είσαι από εκείνους που δεν έχουν δει την πρώτη σεζόν, ας το αφήσουμε εδώ αυτό το κομμάτι, για να αποφύγουμε πιθανά spoiler.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, περιμένουμε τους απολαυστικούς διαλόγους του 64χρονου Malkovich και του 45χρονου Law καθώς (μάλλον) θα μονομαχούν για λίγη περισσότερη υπερεξουσία στους διαδρόμους του Βατικανού.