Η 4η σεζόν του The Morning Show επιφύλασσε στους φανατικούς της σειράς την καλύτερη έκπληξη. Από εκείνες που διαισθάνεσαι ότι θα την ανανεώσουν και θα προσφέρουν ακόμη πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα: Η Marion Cotillard εισβάλλει στην επιτυχημένη σειρά των Jennifer Aniston και Reese Witherspoon.

Εκτός από τις δύο Χολιγουντιανές σταρ, το καστ συμπληρώνουν οι: Billy Crudup, Mark Duplass, Nestor Carbonell, Karen Pittman, Greta Lee, Jon Hamm and Nicole Beharie. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Cotillard θα υποδυθεί την Celine Dumont, "μία έξυπνη επιχειρηματία από μια ιστορική ευρωπαϊκή οικογένεια".

Αυτός θα είναι ένας από τους λίγους τηλεοπτικούς ρόλους που θα υποδυθεί η Cotillard στην καριέρα της. Κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού για το "La Vie En Rose" το 2008. Ήταν υποψήφια στην ίδια κατηγορία το 2015 για το "Two Days, One Night".

Η συνέχεια στο Madamefigaro.gr