Από σουπερηωικές περιπέτειες, sci-fi ιστορίες και κωμωδίες μέχρι βιογραφίες, foodie ταξίδια και κινούμενα σχέδια για ενήλικες. Οι νέες πρωτότυπες παραγωγές του Netflix -πρεμιέρες ολοκαίνουργιων σειρών και νέες σεζόν- έρχονται τον Σεπτέμβριο για να σε επιστρέψουν με τον πιο ομαλό και διασκεδαστικό τρόπο στην καθημερινότητά σου.

Οι νέες, πρωτότυπες σειρές/σεζόν

La Catedral Del Mar

Στη Βαρκελώνη του 14ου αιώνα, ο αγώνας ενός δουλοπάροικου για πλούτη και ελευθερία προκαλεί την αντιπάθεια των ευγενών και την υποψία της Ιεράς Εξέτασης.

Πρεμιέρα: 1η Σεπτεμβρίου

Marvel’s Iron Fist - 2η σεζόν

Μετά την ήττα του Χεριού, η Τσάιναταουν βρίσκεται στο έλεος των αντίπαλων συμμοριών, ενώ ο Ντάνι πρέπει να προστατεύσει τους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Πρεμιέρα: 7 Σεπτεμβρίου

Atypical – 2η σεζόν

Η Έλσα κι ο Νταγκ ζουν στη σκιά της κρίσης στον γάμο τους, η Κέισι παλεύει να προσαρμοστεί στο νέο της σχολείο κι ο Σαμ προετοιμάζεται για τη ζωή μετά την αποφοίτηση.

Πρεμιέρα: 7 Σεπτεμβρίου

Bojack Horseman – 5η σεζόν

Ο Μπότζακ επιστρέφει στην οθόνη ως ο πρωταγωνιστής του "Φίλμπερτ", μιας νέας σειράς με ντετέκτιβ, παραγωγός της οποίας είναι η Πρίνσες Κάρολιν. Αλλά και οι φρίκες του είναι επίσης εδώ.

Πρεμιέρα: 14 Σεπτεμβρίου

American Vandal - 2 σεζόν

Μετά το πρώτο ντοκιμαντέρ, ο Πίτερ και ο Σαμ αναζητούν μια νέα υπόθεση. Την προσοχή τους τραβάει ένα μυστήριο με στομαχικές διαταραχές σε λύκειο της Ουάσινγκτον.

Πρεμιέρα: 14 Σεπτεμβρίου

Maniac

Δύο άγνωστοι βρίσκονται μπλεγμένοι σε μια περίπλοκη δίκη της φαρμακοβιομηχανίας που πάει στραβά. Με τους Έμα Στόουν και Τζόνα Χιλ.

Πρεμιέρα: 21 Σεπτεμβρίου

The Good Cop

​​​​​​​

Ο έντιμος αστυνόμος Τόνι Τζούνιορ δέχεται συμβουλές από τον αδίστακτο πατέρα του, τον συνταξιοδοτημένο αστυνόμο Τόνι Σίνιορ, για τα πάντα: από δουλειά μέχρι ερωτική ζωή.

Πρεμιέρα: 21 Σεπτεμβρίου

Cable Girls – 3η σεζόν

Μετά από μια τραγωδία, η Λίδια παλεύει για την οικογένειά της, η Καρλότα βρίσκει τη φωνή της, η Άνχελες είναι σε μυστική αποστολή και η Μάργα αποκαλύπτει ένα νέο ταλέντο.

Πρεμιέρα: 21 Σεπτεμβρίου

Οι νέες πρωτότυπες ταινίες

La Femme La Plus Assassinée Du Monde

​​​​​​​

Στο Παρίσι του '30, μια ηθοποιός που έχει γίνει διάσημη για τις βίαιες σκηνές όπου έπαιξε στο Γκραν Γκινιόλ, έρχεται αντιμέτωπη με έναν μυστηριώδη άνδρα από το παρελθόν.

Πρεμιέρα: 7 Σεπτεμβρίου

Sierra Burgess Is a Loser

​​​​​​​

Η Σιέρα, μια ευφυής μαθήτρια λυκείου, συνεργάζεται με μια δημοφιλή συμμαθήτριά της, για να κατακτήσει ένα αγόρι. Με τη Σάνον Πέρσερ, την Μπαρμπ του "Stranger Things".

Πρεμιέρα: 7 Σεπτεμβρίου

Hold The Dark

​​​​​​​

Ένας ερευνητής άγριων ζώων παγιδεύεται σε ένα οδυνηρό μυστήριο, όταν καλείται σε ένα απομονωμένο χωριό της Αλάσκας για να βρει τους λύκους που πήραν ένα ντόπιο αγόρι.

Πρεμιέρα: 28 Σεπτεμβρίου

Τα νέα πρωτότυπα ντοκιμαντέρ

Chef’s Table

​​​​​​​

Τέσσερις καινοτόμοι σεφ ταρακουνούν τη γαστρονομική κουλτούρα στη Φιλαδέλφεια, την Κωνσταντινούπολη, την Μπανγκόκ και τη Βαρκελώνη.

Πρεμιέρα: 28 Σεπτεμβρίου

Quincy

​​​​​​​
​​​​​​​

Βιογραφικό ντοκιμαντέρ που παρακολουθεί τη ζωή και την καριέρα του θρυλικού μουσικού παραγωγού Κουίνσι Τζόουνς, σε σκηνοθεσία της κόρης του, Ρασίντα Τζόουνς.

Πρεμιέρα: 21 Σεπτεμβρίου