Παρότι το Game of Thrones έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματά του, το HBO δεν πρόκειται να ξεστήσει κάποια από τα σετ που έχει δημιουργήσει σε διάφορα σημεία της Ευρώπης. Κι αυτό γιατί οι άνθρωποί του σκέφτηκαν έναν διαφορετικό τρόπο για να αποζημιώσουν τους fans της σειράς ακόμη και μετά το τέλος της 8ης σεζόν: Να μετατρέψουν τα τηλεοπτικά Winterfell και Castle Black σε τουριστικά αξιοθέατα. 

Συγκεκριμένα και οι δύο τοποθεσίες βρίσκονται στην Βόρεια Ιρλανδία, με το Winterfell να ονομάζεται στην πραγματικότητα Castle Ward (τοποθετημένο στο County Down) και το Castle Black να είναι ένα λατομείο στο Magheramorne.

Πρόκειται να υπάρξουν ακόμη οργανωμένα tours σε ένα σημείο κοντά στο Armoy, που στη σειρά είναι ένα κομμάτι του King's Landing. Το μεγαλύτερο μέρος του τελευταίου ασφαλώς βρίσκεται στο Dubrovnik της Κροατίας, που έχει εξαργυρώσει ήδη σε τεράστιο βαθμό την επιτυχία της σειράς -παράλληλα με την άνοδο της κροατικής Ριβιέρας- με ορδές τουριστών να το επισκέπτονται τα τελευταία χρόνια. Μία ακόμη δημοφιλής περιοχή της Βόρειας Ιρλανδίας είναι το Dark Hedges, ο σκεπασμένος με δέντρα δρόμος που παίρνει η Arya Stark στον 2ο κύκλο της σειράς για να αποδράσει από το King’s Landing (βρίσκεται κοντά στο Belfast).

Κάθε τοποθεσία/ αξιοθέατο θα περιλαμβάνει, εκτός από τα σετ των γυρισμάτων, γωνίες όπου θα εκτίθενται κοστούμια και αντικείμενα της σειράς, ενώ θα υπάρχουν και tours στα Linen Mill Studios που βοήθησαν στην παραγωγή και συγκεκριμένα στο κομμάτι των ειδικών εφέ. Το όλο project θα ονομάζεται Game of Thrones Legacy.

Τα αξιοθέατα θα ανοίξουν για το κοινό το 2019, όταν και η σειρά θα επιστρέψει στις οθόνες μας.