Ποιες από όλες τις νέες τηλεοπτικές σειρές και τις ολοκαίνουριες σεζόν που θα κάνουν πρεμιέρα μέσα στους τελευταίους μήνες του έτους αξίζουν τα λεπτά τους; Φτιάξαμε μία λίστα με εκείνες που δεν θα χάσουμε.

Maniac

Ο δημιουργός της 1ης σεζόν του True Detective, Cary Joji Fukunaga, παραδίδει μια μίνι σειρά με τους Emma Stone, Jonah Hill και Justin Theroux, μια μαύρη κωμωδία που εκτυλίσσεται σε ψυχιατρική κλινική και στους φανταστικούς κόσμους που πλάθουν με το μυαλό τους και με τη βοήθεια πρωτοποριακής τεχνολογίας δύο από τους ασθενείς της.

Προβάλλεται ήδη στο Netflix.

Élite

Πρόκειται για το επόμενο ισπανόφωνο hit της χρονιάς, μετά την Τέλεια ληστεία, με τρεις από τους πρωταγωνιστές της να επιστρέφουν: María Pedraza (Allison Parker), Miguel Herrán (Rio), Jaime Lorente (Denver). Στο Las Encinas, ένα φανταστικό ελίτ σχολείο της Ισπανίας, φοιτούν οι γόνοι των πιο επιφανών οικογενειών της χώρας, με εξαίρεση τρεις μαθητές της εργατικής τάξης που έγιναν δεκτοί όταν το σχολείο τους καταστράφηκε από σεισμό.

Προβάλλεται ήδη στο Netflix.

The Walking Dead, 9η σεζόν

Αυτή θα είναι και η τελευταία σεζόν του Rick Grimes (Andrew Lincoln), του πρωταγωνιστή της μετα-αποκαλυπτικής σειράς, και το κλίμα αναμένεται να είναι βαρύ για τον επικείμενο αποχαιρετισμό του.

Προβάλλεται ήδη στο AMC.

The Romanoffs

Μετά το Mad Men ο Matthew Weiner επιστρέφει στη μικρή οθόνη με μια νέα ανθολογική σειρά για τους σύγχρονους απογόνους της οικογένειας Romanov, της τελευταίας δυναστείας που κυβέρνησε τη Ρωσία από το 1613 μέχρι το 1918, όταν και δολοφονήθηκε. Στο καστ θα δούμε να επανενώνονται η Christina Hendricks και ο John Slattery.

Προβάλλεται ήδη στο Amazon.

Homecoming

Ψυχολογικό θρίλερ, σκηνοθετημένο από τον Sam Esmail του Mr. Robot, με πρωταγωνιστές μια ψυχολόγο (Julia Roberts) που εργάζεται σε μυστική κυβερνητική εγκατάσταση και ένα στρατιώτη (Stephan James) πρόθυμο να επανενταχθεί στην κοινωνία.

Πρεμιέρα: 2/11, Amazon.

House of Card, 6η σεζόν

Χωρίς τον Kevin Spacey –μετά το σκάνδαλο περί σεξουαλικής παρενόχλησης–, με τη Robin Wright σε ένα one woman show, το μεγάλο φινάλε του πολιτικού θρίλερ που μιμείται ειρωνικά τη σύγχρονη πραγματικότητα πλησιάζει και υπόσχεται να είναι τόσο ζοφερό όσο ελπιδοφόρο.

Πρεμιέρα: 2/11, Netflix.

Narcos: Mexico

Ύστερα από τρεις σεζόν που αφορούσαν τον Pablo Escobar και το καρτέλ του Μεντεγίν και μία που εστίασε στο καρτέλ του Κάλι, το Narcos αλλάζει χώρα, πρωταγωνιστές και αποκτά μια νέα σειρά μέσα στη σειρά. Η δράση πλέον μεταφέρεται στο Μεξικό και στο καρτέλ της Γουαδαλαχάρα, τον αρχηγό του οποίου, τον Félix Gallardo, θα υποδυθεί ο Diego Luna.

Πρεμιέρα: 16/11, Netflix.