Μία εργαζόμενη φυλακών στη Νέα Υόρκη αναπτύσσει ερωτικές σχέσεις με δύο κρατούμενους και τους βοηθά να δραπετεύσουν. Δεν πρόκειται για μία fiction story, αλλά για μία αληθινή ιστορία, που γίνεται μίνι τηλεοπτική σειρά από τον βραβευμένο ηθοποιό Ben Stiller. Τίτλος της, Escape At Dannemora.

Το σενάριο υπογράφουν ο υποψήφιος για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα, Michael Tolkin (The Player) και ο βραβευμένος Brett Johnson (Mad Men), ενώ στο all star cast ηθοποιών συναντάμε τον βραβευμένο με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα Benicio Del Toro (21 Γραμμάρια, Traffic, Sicario), την επίσης βραβευμένη με Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και βραβεία Emmy Patricia Arquette (Boyhood, Medium) και τον υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα Paul Dano (There will be Blood, Little Miss Sunshine).

Η πολυαναμενόμενη δραματική σειρά Escape At Dannemora έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή στην COSMOTE TV, την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου στις 00.00, 24 ώρες μετά την πρεμιέρα της στην Αμερική. Η σειρά θα προβάλλεται τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (00.00) στο COSMOTE CINEMA 4HD και ταυτόχρονα θα είναι διαθέσιμη on demand μέσα από την υπηρεσία COSMOTE TV PLUS. Κάθε επεισόδιο θα προβάλλεται και σε επανάληψη κάθε Τρίτη βράδυ στις 20.00 (COSMOTE CINEMA 4HD).

Το κανάλι COSMOTE CINEMA 4HD, όπως και όλα τα κανάλια COSMOTE CINEMA1, είναι διαθέσιμα μέσα από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή μέσω της υπηρεσίας COSMOTE TV GO  από οποιοδήποτε δίκτυο σταθερής ή κινητής στην Ελλάδα αλλά και εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.