Ανοιξιάτικο binge watching. Το Netflix ανακοίνωσε όλα όσα θα δούμε τον Απρίλιο, από τις νέες πρωτότυπες παραγωγές του-πρεμιέρες ολοκαίνουργιων σειρών και νέες σεζόν, ταινίες και ντοκιμαντέρ-, καθώς και τις ταινίες, που προστίθενται στις λίστες του.

Οι νέες, πρωτότυπες σειρές/σεζόν

Chilling Adventures of Sabrina: Part 2

Ένα νέο ανατριχιαστικό κεφάλαιο αρχίζει όταν η Σαμπρίνα βουτάει βαθύτερα στον σκοτεινό και παράτολμο κόσμο της εφηβικής μαγείας.

Πρεμιέρα: 05/04

You vs. Wild

Διαδραστική σειρά περιπέτειας με τον Μπέαρ Γκριλς που ταξιδεύει στα πιο δυσπρόσιτα σημεία της Γης και ζητά από τους θεατές να πάρουν αποφάσεις για την επιβίωσή του.

Πρεμιέρα: 10/04

Special

Είναι στα 20, κάνει τα πρώτα του βήματα στον έρωτα και μετακομίζει μακριά απ’ τη μαμά του. Το ότι είναι γκέι και με ελαφριά εγκεφαλική παράλυση είναι απλώς το κερασάκι.

Πρεμιέρα: 12/04

The Protector: Season 2

Έχει στην πλάτη του μεγάλο βάρος: η μοίρα εκατομμυρίων ανθρώπων εξαρτάται από αυτόν. Θα καταφέρει να σώσει την Κωνσταντινούπολη από έναν αθάνατο εχθρό;

Πρεμιέρα: 26/04

Chambers

Ένα κορίτσι στοιχειώνεται από τα μοχθηρά χαρακτηριστικά του ανθρώπου που της έσωσε τη ζωή δωρίζοντας της την καρδιά της. Ένα μυστήριο για γερά νεύρα.

Πρεμιέρα: μες στον Απρίλιο

Οι νέες πρωτότυπες ταινίες

Unicorn Store

Μια φαντασμένη ζωγράφος, που απέτυχε στη σχολή Καλών Τεχνών και δουλεύει ως υπάλληλος γραφείου, καταφέρνει να εκπληρώσει το όνειρό της να υιοθετήσει έναν μονόκερο.

Πρεμιέρα: 05/04

The Perfect Date

Ο Νόα Σεντινέο στον ρόλο ενός γυμνασιόπαιδου που δημιουργεί με την παρέα του μια εφαρμογή η οποία αλλάζει τα δεδομένα στον κόσμο των γνωριμιών. Κάνει όμως όντως δουλειά;

Πρεμιέρα: 12/04

The Silence

Τρομακτικά πλάσματα επιτίθενται στη λεία τους με μόνο τους οδηγό τον ήχο. Θα καταφέρει να βρει καταφύγιο για την ίδια και την οικογένειά της;

Πρεμιέρα: 12/04

Someone Great

Μπορεί να κέρδισε τη δουλειά, αλλά έχασε τον φίλο της. Η Τζένι προσπαθεί να ξεπεράσει τον χωρισμό της με μια τελευταία περιπέτεια στη Νέα Υόρκη παρέα με τις κολλητές της.

Πρεμιέρα: 19/04

Τα νέα πρωτότυπα ντοκιμαντέρ

Our Planet

Μια πρωτότυπη σειρά με απίστευτα τοπία και μοναδικές εικόνες από τα πολύτιμα φυσικά οικοσυστήματα του κόσμου μας. Με την υπογραφή του δημιουργού του "Πλανήτης Γη".

Πρεμιέρα: 05/04

Brené Brown: The Call to Courage

Μερικές φορές αρκούν λίγα λεπτά και ένας εμπνευσμένος άνθρωπος για να σου χαρίσουν αυτοπεποίθηση και κουράγιο. Η Μπρενέ Μπράουν είναι μια τέτοια περίπτωση.

Πρεμιέρα: 19/04

Grass is Greener

Έδωσε λάμψη στην τζαζ και τη χιπ-χοπ. Ξεσήκωσε αντιδράσεις και έδωσε τόπο σε ρατσιστικές αδικίες. Ειδικοί εξερευνούν τη σύνθετη σχέση της Αμερικής με τη φούντα.

Πρεμιέρα: 20/04

Οι σειρές και οι ταινίες που δεν είναι Netflix

SPIDER-MAN: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ

Πρεμιέρα: 06/04

HELLBOY: Ο ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ

Πρεμιέρα: 02/04

KICK-ASS 2: ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ

Πρεμιέρα: 15/04

HULK

Πρεμιέρα: 17/04

Η ΜΟΥΜΙΑ

Πρεμιέρα: 16/04

ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ

Πρεμιέρα: 01/04

ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ

Πρεμιέρα: 01/04

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ

Πρεμιέρα: 17/04

AMERICAN GANGSTER

Πρεμιέρα: 17/04

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ

Πρεμιέρα: 17/04

ΜΙΑ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ 2

Πρεμιέρα: 01/04

AMERICAN PIE: REUNION

Πρεμιέρα: 17/04

ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ... ΖΙΟ

Πρεμιέρα: 01/04

ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ

Πρεμιέρα: 17/04

VANILLA SKY

Πρεμιέρα: 01/04