Δύο είναι τα βασικά πράγματα που πρέπει να έχουμε κατά νου κατά τη διάρκεια της πανδημικής κρίσης που βιώνουμε: 1ον, να πλένουμε συχνά και σχολαστικά τα χέρια μας και 2ον, να κρατάμε αποστάσεις, τουλάχιστον δύο μέτρων. Κι αν το πλύσιμο των χεριών ήταν και πριν τον κορονοϊό γνωστή μας συνήθεια, η κοινωνική απόσταση ή κοινωνική αποστασιοποίηση, το social distance/distancing, είναι σίγουρα κάτι εντελώς καινούργιο για όλους. 

Με αφορμή την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση που βιώνουμε, το Netflix ετοιμάζει μία νέα, ανθολογική σειρά εμπνευσμένη από τη ζωή στην καραντίνα και τις αποστάσεις που όλοι πρέπει πλέον να κρατάμε μεταξύ μας, τίτλος της οποίας είναι ο προφανής: Social Distance. Δημιουργός της είναι η Jenji Kohan, που μας έχει παραδώσει τη σειρά Orange is the New Black, σκηνοθέτης ο Diego Velasco και παραγωγός η Hilary Weisman Graham.

Όπως ανακοίνωσε η πλατφόρμα streaming, όλοι ανεξαιρέτως και οι ηθοποιοί -το καστ δεν έχει ανακοινωθεί, ούτε και η ημερομηνία πρεμιέρας- θα κρατήσουν τις αποστάσεις και θα εργαστούν από τα σπίτια τους.

"Προκαλούμε τους εαυτούς μας να κάνουμε κάτι νέο: να δημιουργήσουμε κάτι από απόσταση έτσι ώστε το καστ και το συνεργείο μας να παραμείνουν ασφαλείς", ανέφερε μεταξύ άλλων η ομάδα της σειράς.

Δείτε πρώτοι τις ειδήσεις του Esquire.com.gr στο Google News.