Ναι, θα υπάρξει και 3η σεζόν για Το Παιχνίδι του Καλαμαριού
Ο Hwang Dong-hyuk επιβεβαιώνει και οι fans της κορεάτικης σειράς ανάβουν καπνογόνα.
Το Παιχνίδι του Καλαμαριού ήταν το τελειωτικό χτύπημα της πολιτιστικής απόβασης της Νότιας Κορέας στη Δύση αλλά όχι το μόνο. Μαζί με το Succession, αποτέλεσαν τις πιο πολυσυζητημένες σειρές του 2021 και όπως είναι λογικό, όλοι θέλουν κι άλλο.
Τα καλά νέα
Οι fans του Squid Game λοιπόν έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν καθώς ο δημιουργός της σειράς, Hwang Dong-hyuk, επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του στο νοτιοκορεατικό τηλεοπτικό δίκτυο KBS ότι αυτή την περίοδο διαπραγματεύεται με το Netflix τη δημιουργία ακόμη περισσότερων επεισοδίων, πολύ πιο μακριά από μια πιθανή δεύτερη σεζόν.
> Διάβασε ακόμη: 30 σειρές που πρέπει από τώρα να μπουν στη λίστα σου για τη νέα χρονιά.
"Είμαι σε συζητήσεις με το Netflix για τη δεύτερη και την τρίτη σεζόν" ανέφερε ο Νοτιοκορεάτης σεναριογράφος και σκηνοθέτης, σύμφωνα με τους Korea Times, προσθέτοντας πως "είναι αισιόδοξος πως θα καταλήξουν σύντομα σε συμφωνία".
Οι πρώτες ιδέες για τη S02
"Έχω στο μυαλό μου μια βασική πλοκή για τη δεύτερη σεζόν και βρίσκομαι στη φάση του brainstorming μαζί με τους συνεργάτες μου" δήλωσε πρόσφατα ο Hwang Dong-hyuk στο Hollywood Reporter. Η εξέλιξη του Squid Game πιθανότατα θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και από το αν ο ίδιος μπορεί να σκεφτεί την ιστορία ακόμα πιο μεγάλη, με παράλληλες ιστορίες για τα βασικά πρόσωπα να τρέχουν σε παρόν και παρελθόν.
Στη Νότια Κορέα πάντως, μερικά Μέσα κάνουν λόγο για μία επικεντρωμένη στον πρωταγωνιστή Seong Gi-hun (Lee Jung-jae), που θα "κάνει κάτι για να βοηθήσει όλο τον κόσμο, ενημερώνοντας για τα παιχνίδια".
Περισσότερα, θέλουμε να πιστεύουμε, προσεχώς.
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Oscars 2026: Οι μεγάλοι νικητές και οι καλύτερες στιγμές
Για μία ακόμη χρονιά, είδαμε μαζί την 98η τελετή απονομής των βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και παραθέτουμε αναλυτικά, καρέ καρέ όλα όσα συνέβησαν στη μεγάλη γιορτή του σινεμά.
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληΌταν η Ακαδημία έδωσε το Όσκαρ στη λάθος ταινία
Από το Citizen Kane μέχρι το Pulp Fiction, αρκετές σπουδαίες ταινίες έχασαν το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας. Μια ματιά σε μερικές από τις πιο συζητημένες αποφάσεις της Ακαδημίας.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΟι τρεις αγαπημένοι μπλουζίστες του Slash
Υπάρχει λόγος που ο Slash θεωρείται ένας από τους καλύτερους. Επειδή απλούστατα, έμαθε από τους καλύτερους.
Oscars 2026: Οι τελευταίες προβλέψεις πριν τη μεγάλη βραδιά
Ο Hollywood correspondent George Satsidis αναλύει ποιοι πιθανότατα θα κερδίσουν, αλλά και ποιοι θα έπρεπε να κερδίσουν το χρυσό αγαλματίδιο.
Πώς το Starfleet Academy κέρδισε το κοινό του Star Trek
Πολλοί σκέφτηκαν πως θα είναι μια αποτυχία. Τελικά τα νούμερα και οι ερμηνείες απέδειξαν ακριβώς το αντίθετο.
Οι ηθοποιοί που ενέπνευσαν τον Robert De Niro
Μια ματιά στην εντυπωσιακή καριέρα του Robert De Niro, στις εμβληματικές συνεργασίες του και στους ηθοποιούς που επηρέασαν τη διαδρομή του στον κινηματογράφο.
Γραφει Γιαννης Μπελεσιωτης