Γιώργος Γιαννακίδης, ο μεγάλος νικητής της Φάρμας

Όλα όσα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης.

Γράφει: Esquire Editors 22 Δεκεμβρίου 2023

Βραδιά τελικού το βράδυ της Πέμπτης στη Φάρμα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να υποδέχεται στον αχυρώνα όλους τους συμμτέχοντες της φετινής σεζόν του παιχνιδιού για ένα τελευταίο συμβούλιο γεμάτο αγκαλιές, αναμνήσεις, γέλιο και συγκίνηση.

Γιώργος Γιαννακίδης και Αλέξανδρος Τέλλιος είναι οι δύο φιναλίστ της Φάρμας και οποίοι διεκδικούν την πρωτιά και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ. 

Νικητής στην πρώτη δοκιμασία του ζυγού ήταν ο Αλέξανδρος Τέλλιος, ανοίγοντας το σκορ στη Φάρμα υπέρ του με 1-0. Ακολούθησαν οι δοκιμασίες "Ράγες", "Σφεντόνα", "Καλάθι" και "Γαϊτανάκι", στις οποίες οι νίκες πήγαιναν διαδοχικά στους δύο φιναλίστ φτάνοντας στο 2-3 υπέρ του Γιώργου Γιαννακίδη. 

Η συνέχεια στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Το θρυλικό τραγούδι των Metallica που έκανε τον James Hetfield να ντρέπεται

Ο James Hetfield δεν ένιωθε πάντα άνετα στον ρόλο του frontman. Μια χαρακτηριστική στιγμή από την πορεία των Metallica δείχνει πώς άλλαξε σταδιακά η σχέση του με τη φωνή και τη σκηνή.

Γραφει Γιαννης Μπελεσιωτης

Assassin's Cred IV: Οι πειρατές της καρδιάς σου επιτρέφουν

Η Ubisoft επιβεβαιώνει το remake της ιστορίας του Edward Kenway με τον τίτλο Resynced.

Ποια Οσκαρική ταινία απέρριψε ο Daniel Craig λέγοντας "Τι μ@λ@κίες είναι αυτές"

Πριν καθιερωθεί ως James Bond, ο Daniel Craig απέρριψε την ιδέα να διεκδικήσει έναν σημαντικό ρόλο που τελικά έφτασε μέχρι τα Όσκαρ. Σήμερα παραδέχεται ότι ίσως έχασε μια μεγάλη ευκαιρία.

Γραφει Γιαννης Μπελεσιωτης

Ο Ηλίας Μπόγδανος & οι INCO μάγεψαν το Λονδίνο στην πρώτη live βραδιά στο ιστορικό Mimi’s

Με μια δυναμική, sold out εμφάνιση στο ιστορικό Mimi’s, ο Ηλίας Μπογδάνος και οι INCO εγκαινίασαν την πρώτη live βραδιά του χώρου, ξεσηκώνοντας το Λονδίνο με ενέργεια και αγαπημένες επιτυχίες.

Ο Johnny Cash ήθελε να πρωταγωνιστήσει στο σινεμά-ποιον μουσικό θρύλο ήθελε να ενσαρκώσει

Ο Johnny Cash είχε εκφράσει την επιθυμία να ενσαρκώσει έναν εμβληματικό μουσικό σε βιογραφική ταινία, θεωρώντας ότι οι ζωές τους είχαν εντυπωσιακές ομοιότητες.

Γραφει Γιαννης Μπελεσιωτης

Το Rise of the Raven του COSMOTE TV αφηγείται μία από τις σημαντικότερες μεσαιωνικές ιστορίες

Όταν ο Ουνυάδης έπαιρνε στο κυνήγι τον οθωμανικό στρατό του σουλτάνου Μουράτ.