'Βοήθεια!': O Sam Raimi επιστρέφει στον τρόμο με τη νέα του ταινία - Πρωταγωνιστεί η Rachel McAdams

Ο Sam Raimi επιστρέφει εκεί όπου ξεκίνησε: στον τρόμο. Στο Send Help, η Rachel McAdams και ο Dylan O’Brien παλεύουν για την επιβίωσή τους σε ένα νησί που αποδεικνύεται πιο εφιαλτικό απ’ όσο φαίνεται.

Ο Sam Raimi επιστρέφει στο είδος που τον ανέδειξε, με μια ιστορία που μοιάζει να συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία του τρόμου και του ψυχολογικού δράματος. Το Send Help, η νέα του ταινία, φέρνει τη Rachel McAdams και τον Dylan O’Brien σε μια ιστορία επιβίωσης με φόντο ένα έρημο νησί, μετά από μια πτώση αεροπλάνου που αλλάζει τα πάντα.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να βγει στις ελληνικές αίθουσες από τη Feelgood στις 29 Ιανουαρίου 2026, ενώ το καστ συμπληρώνουν οι Dennis Haysbert, Chris Pang, Edyll Ismail, Xavier Samuel, Thaneth Warakulnukroh και Emma Raimi.

Ένα νησί, δύο επιζώντες

Η υπόθεση του Send Help ξεκινά με δύο συναδέλφους, τη Linda (McAdams) και τον Bradley (O’Brien), που καταλήγουν οι μοναδικοί επιζώντες σε ένα απομονωμένο νησί μετά τη συντριβή του αεροπλάνου τους. Πριν από το ατύχημα, οι δυο τους είχαν μια τεταμένη εργασιακή σχέση. Όπως λέει ο O’Brien στην McAdams: "Ως στέλεχος, δεν βλέπω καμία αξία σε σένα. Ξέρεις ότι έχουμε τη συγχώνευση της Bangkok που έρχεται. Απόδειξέ μου ότι κάνω λάθος".

Μετά το δυστύχημα, οι ρόλοι αντιστρέφονται. "Είσαι κολλημένος με έναν απαίσιο προϊστάμενο, όπως ήμουν κι εγώ. Αν και στοιχηματίζω ότι είμαι πολύ πιο ευχάριστη απ’ ό,τι θα ήσουν εσύ, τουλάχιστον εκτός από αυτό το σημείο", απαντά η McAdams στο trailer.

Δείτε το trailer:

Η μεγάλη επιστροφή του Raimi στον τρόμο

Το Send Help σηματοδοτεί την επιστροφή του Sam Raimi στο είδος του τρόμου, έπειτα από σχεδόν δεκαπέντε χρόνια. Το σενάριο υπογράφουν οι Mark Swift και Damian Shannon, ενώ παραγωγοί είναι ο ίδιος ο Raimi και η Zainab Azizi.

Ο δημιουργός του Evil Dead και του Army of Darkness δεν έχει σκηνοθετήσει ταινία τρόμου από το Drag Me to Hell του 2009. Στο μεταξύ, ανέλαβε πιο mainstream projects όπως το Oz the Great and Powerful (2013) και το Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022), όπου συμμετείχε και η McAdams.

Ο Dylan O’Brien αποκάλυψε πρόσφατα στο The Hollywood Reporter μια συζήτηση που είχε με τον Raimi: "Μου είπε "Λατρεύω την ταινία. Είναι παράξενη, αλλόκοτη. Νομίζω πως πολλοί θα την αγαπήσουν, αλλά και κάποιοι όχι”. Κι εγώ του είπα "Τέλεια. Αν είναι έτσι, τότε πετύχαμε τον στόχο μας”".

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Donna D’Errico: Το Baywatch, η Area 51 και μια ιστορία με UFO που δεν είχε αποκαλύψει ποτέ

Η Donna D’Errico θυμάται τα χρόνια του Baywatch, μιλά για τον David Hasselhoff και την Pamela Anderson και αποκαλύπτει για πρώτη φορά μια προσωπική εμπειρία με UFO.

Ο A$AP Rocky έρχεται τον Οκτώβριο στην Ελλάδα

Στο πλαίσιο της Don't Be Dumb World Tour θα μας επισκεφθεί για πρώτη φορά και συγκεκριμένα στο Telekom Center Athens.

Όταν το heavy metal συναντά τη σεισμολογία-Ποια μπάντα ταρακούνησε περισσότερο το ΟΑΚΑ

Οι συναυλίες των Metallica και Iron Maiden στο ΟΑΚΑ μετατράπηκαν σε ένα πρωτότυπο επιστημονικό πείραμα, με σεισμογράφους να καταγράφουν τις δονήσεις που προκάλεσαν δεκάδες χιλιάδες θεατές.

Γραφει Γιαννης Μπελεσιωτης

Release Athens: Τα 10 χρόνια ενός φεστιβάλ που μεγάλωσε μαζί με την πόλη

Δέκα χρόνια μετά την πρώτη του διοργάνωση, το Release Athens γιορτάζει τη διαδρομή του με ένα επετειακό video και ετοιμάζεται για τη μετάβαση σε νέο χώρο από το 2027.

Η Apple έσπευσε να διορθώσει τη φόρτιση στα iPhone 17 και iPhone Air

Το πρώτο σημαντικό update για τη νέα γενιά iPhone υπόσχεται πιο σταθερή και αξιόπιστη εμπειρία φόρτισης.

Γραφει Αδαμαντιος Αττενμπεργκ