Κυκλοφόρησε το τραγούδι της Billie Eilish για τo No Time to Die

Η 18χρονη που σάρωσε στα φέτινα Grammy είναι το πιο hot όνομα αυτή τη στιγμή στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα.

"Είναι μεγάλη μου τιμή που μπόρεσα να συμβάλλω στο τραγούδι μίας ταινίας που αποτελεί μέρος μίας θρυλικής σειράς. Ο James Bond είναι το πιο φοβερό κινηματογραφικό franchise που έχει υπάρξει. Είμαι σοκαρισμένη", δήλωσε πριν από περίπου ένα μήνα η Billie Eilish όταν έγινε γνωστό ότι θα ερμηνεύσει το νέο τραγούδι του 007 για τις ανάγκες του πολυαναμενόμενου No Time to Die

Κυκλοφόρησε το τραγούδι της Billie Eilish για τo No Time to DieΗ 18χρονη Καλιφορνέζα, που έρχεται με φόρα από τον πρόσφατο θρίαμβό της στην 62η τελετή απονομής των βραβείων Grammy -επικράτησε σε τέσσερις από τις σημαντικότερες κατηγορίες, αποσπώντας συνολικά πέντε αγαλματίδια: άλμπουμ της χρονιάς, ηχογράφηση της χρονιάς, τραγούδι της χρονιάς, καλύτερης νέας καλλιτέχνιδας, καλύτερο ποπ άλμπουμ- είναι η νεότερη τραγουδίστρια που ηχογραφεί κομμάτι για φιλμ του Bond, το οποίο μάλιστα συνέγραψε μαζί με τον αδερφό της, Finneas.

Η αναμονή όμως έλαβε τέλος, μιας και το theme song του No Time to Die κυκλοφόρησε και μετρά ήδη 4.171.804 προβολές στο επίσημο κανάλι της Eilish στο YouTube.

Ακολουθούν οι στίχοι του κομματιού


I’d should have known
I’d leave alone
Just goes to show
That the blood you bleed
Is just the blood you own

We were a pair
But I saw you there
Too much to bear
You were my life, but life is far away from fair

Was I stupid to love you?
Was I reckless to help?
Was it obvious to everybody else?
That I’d fallen for a lie
You were never on my side
Fool me once, fool me twice
How you dare the paradise
Now you’ll never see me cry
There’s just no time to die
I let it burn
You’re no longer my concern
Faces from my past return
Another lessons yet to learn

That I’d fallen for a lie
You were never on my side
Fool me once, fool me twice
How you dare the paradise
Now you’ll never see me cry
There’s just no time to die
No time to die
No, no time to die

Fool me once, fool me twice
How you dare the paradise
Now you’ll never see me cry
There’s just no time to die


Το No Time To Die σηματοδοτεί την 25η ταινία στο franchise του James Bond και την τελευταία εμφάνιση του Daniel Craig στον ρόλο. Σκηνοθέτης θα είναι ο Cary Fukunaga. Η παγκόσμια πρεμιέρα του θα δοθεί στις 2 Απριλίου, ημερομηνία κατά την οποία θα ξεκινήσει να προβάλλεται και στις ελληνικές αίθουσες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Resonance: A Plague Tale Legacy – Όταν η μινωική μυθολογία συναντά το gaming

Το νέο trailer του Resonance: A Plague Tale Legacy αποκαλύπτει έναν κόσμο εμπνευσμένο από τον Μινώταυρο, την Κρήτη και τους μύθους της αρχαίας Ελλάδας.

Γραφει Κωστας Χρηστου

Close Encounters of the Third Kind: Η ταινία του Spielberg που μοιάζει σήμερα πιο επίκαιρη από ποτέ

Με αφορμή το Disclosure Day, επιστρέφουμε στο αριστούργημα επιστημονικής φαντασίας του Steven Spielberg που επηρέασε γενιές δημιουργών, άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε τα UFO και μοιάζει σχεδόν σαν πρόλογος όσων συζητάμε σήμερα.

Γραφει Κωστας Χρηστου

Mythic Paros: Το ξενοδοχείο που σου θυμίζει πώς είναι να χαμηλώνεις ταχύτητες

Με θέα στο Αιγαίο, φιλοσοφία quiet luxury και έμφαση στην ευεξία, το Mythic Paros προσφέρει ακριβώς αυτό που ζητά ο σύγχρονος ταξιδιώτης: ηρεμία.

Το The Furious σαρώνει στο Rotten Tomatoes και υπόσχεται το πιο brutal ξύλο της χρονιάς

Η νέα ταινία δράσης του Kenji Tanigaki έχει ξεκινήσει με 100% στο Rotten Tomatoes και οι πρώτες κριτικές μιλούν για ασταμάτητη δράση, σπασμένα κόκαλα και χορογραφίες που θυμίζουν τις καλύτερες στιγμές του ασιατικού action cinema.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Το Slow Horses επιστρέφει τον Σεπτέμβριο με νέα αποστολή και τον Gary Oldman ξανά στο προσκήνιο

Η βραβευμένη κατασκοπική σειρά του Apple TV+ επιστρέφει για 6η σεζόν στις 16 Σεπτεμβρίου, με τους πράκτορες του Slough House να βρίσκονται αυτή τη φορά στο στόχαστρο μιας επικίνδυνης συνωμοσίας.

Γραφει Κωστας Χρηστου

Μέχρι πού θα φτάσει η τρέλα των GTA 6 fans-YouTuber εισέβαλε στα γραφεία της Rockstar

Το GTA 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, αλλά το hype του ήδη δοκιμάζει τα όρια ανάμεσα στο fan culture, το content και την παρενόχληση.

Γραφει Τιμος Σαλαμες