Οι ΗΠΑ δεν μπορούν να ξεφύγουν από την δίνη του κορονοϊού

Η μακράν πλέον πληγείσα χώρα στον πλανήτη από την πανδημία, έχει καταγράψει συνολικά επισήμως σχεδόν 2,8 εκατομμύρια κρούσματα.

Γράφει: Esquire Editors 04 Ιουλίου 2020

Τουλάχιστον 57.683 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 καταγράφηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες τις προηγούμενες 24 ώρες, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα στις 20:30 χθες τοπική ώρα (03:30 σήμερα ώρα Ελλάδας), το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς, σε ακόμη ένα θλιβερό ρεκόρ που σημειώνεται μετά την αρχή της πανδημίας.

Την παραμονή της εορτής της Ημέρας Ανεξαρτησίας, η χώρα κατέγραψε 728 νέους θανάτους εξαιτίας της Covid-19, σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατρικής σχολής της Βαλτιμόρης. Το σύνολο των θυμάτων του κορονοϊού στις ΗΠΑ ανέρχεται πλέον σε 129.405.

Οι ΗΠΑ, η μακράν πλέον πληγείσα χώρα στον πλανήτη από την πανδημία, έχει καταγράψει συνολικά επισήμως σχεδόν 2,8 εκατομμύρια κρούσματα.

Στις νότιες και τις δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ υπάρχει ξέσπασμα του ιού, γεγονός που "θέτει όλη τη χώρα σε κίνδυνο", δήλωσε ο κορυφαίος Αμερικανός επιδημιολόγος Άντονι Φάουτσι, διευθυντής του αμερικανικού Ινστιτούτου Μολυσματικών Ασθενειών.

Από: capital.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το 'Ροζ Φεγγάρι'

Τι είναι ακριβώς; Γιατί ονομάζεται έτσι; Και κυρίως, πότε θα μπορέσεις να το απολαύσεις;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι ερωτήσεις στη φόρμα που θα συμπληρώνουν τα θύματα κακοποίησης

Αλλάζει το πρωτόκολλό της η Αστυνομία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το Α.Τ των Αγίων Αναργύρων.

To παρασκήνιο της απομάκρυνσης του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Προσωπική απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη ήταν η καρατόμηση του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρουν πηγές του κόμματος.

Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν

Πύραυλοι που εκτόξευσαν αεροσκάφη του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας

Έπειτα από απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη.