O Batman τριγυρίζει στους δρόμους της Χιλής και μοιράζει φαγητό στους άστεγους

Ναι, αυτός είναι ένας πραγματικός σούπερ ήρωας.

Γράφει: Esquire Editors 19 Αυγούστου 2020

Ένας άγνωστος που έχει μεταμφιεστεί σε Batman τριγυρίζει στους δρόμους του Σαντιάγο και διανέμει φαγητό στους άστεγους, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, προσφέροντας παρηγοριά σε όσους βρίσκονται σε ανάγκη, έπειτα από μήνες lockdown στην πρωτεύουσα της Χιλής. Ο άνδρας, που φοράει μια γυαλιστερή στολή του Μπάτμαν, την οποία συμπληρώνει με μια μάσκα κατά του νέου κορονοϊού, μοιράζει τακτικά μερίδες με ζεστό φαγητό σε άστεγους ανθρώπους σε κάθε γωνιά του Σαντιάγο.

Ο ίδιος προτιμά να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά του. "Κοιτάξτε γύρω σας, δείτε εάν μπορεί να αφιερώσετε λίγο χρόνο, λίγο φαγητό, ένα μικρό καταφύγιο, λόγια ενθάρρυνσης σε όσους τα έχουν ανάγκη", λέει ο άγνωστος άνδρας, προσθέτοντας πως η μεταμφίεσή του στοχεύει στο να προσφέρει καλή διάθεση και να ενώσει.

O αλληλέγγυος σούπερ ήρωας

Η ανεργία έχει εκτοξευθεί στη Χιλή, που βλέπει την οικονομία της να ρημάζει από τους περιορισμούς για τον νέο κορονοϊό, σε πάνω από 12%, καταρρίπτοντας ρεκόρ δεκαετίας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τόσο θα μας κοστίσει το λιώσιμο των πάγων

Οι μηχανικοί μελετούν ένα σχέδιο για την επιβράδυνση αυτής της καταστροφής και ξέρουν το αστρονομικό ποσό που χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η Εύα Καϊλή μηνύει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Την πρόθεσή της να μετακομίσει και να ζήσει μόνιμα στην Ιταλία, το παράπονο ότι ούτε το κόμμα της ούτε η ΕΕ την στήριξαν εξέφρασε σε συνέντευξή της στην ιταλική Corriere Della Sera.

Ανατροπή στην υπόθεση Harvey Weinstein

Το ανώτατο δικαστήριο της Ν.Υόρκης ακυρώνει την αρχική απόφαση.

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Όλα όσα περιείχε η αφρικανική σκόνη που 'έπνιξε' τη χώρα

Η Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών εκπόνησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη σχετικά με τη σύσταση της αφρικανικής σκόνης.