O Larry King νοσηλεύεται με κορονοϊό

Σε νοσοκομείο στο Λος Άντζελες αφού διαγνώσθηκε θετικός στην Covid-19.

Γράφει: Esquire Editors 03 Ιανουαρίου 2021

Ο εμβληματικός τηλεοπτικός οικοδεσπότης Λάρι Κινγκ νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στο Λος Άντζελες αφού διαγνώσθηκε θετικός στην Covid-19, μετέδωσε το αμερικανικό ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News, επικαλούμενο πηγή κοντά στην οικογένεια του Κινγκ.

"Ο Λάρι έχει πολεμήσει τόσα πολλά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια και αγωνίζεται και αυτό σκληρά. Είναι νικητής", δήλωσε χθες η πηγή στο τηλεοπτικό δίκτυο. 

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RT, όπου ο 87χρονος Κινγκ φιλοξενεί τη δική του εκπομπή Politicking, ανέφερε ότι η κατάσταση της υγείας του δεν είναι αρκετά σοβαρή ώστε να απαιτεί χρήση αναπνευστήρα.

Το 2017, ο θρυλικός τηλεοπτικός παρουσιαστής είχε ανακοινώσει ότι πάσχει από καρκίνο του πνεύμονα. Έχει αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα υγείας στο παρελθόν. Τον Απρίλιο του 2019 έκανε αγγειοπλαστική, ενώ το ίδιο έτος υπέστη εγκεφαλικό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τόσο θα μας κοστίσει το λιώσιμο των πάγων

Οι μηχανικοί μελετούν ένα σχέδιο για την επιβράδυνση αυτής της καταστροφής και ξέρουν το αστρονομικό ποσό που χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η Εύα Καϊλή μηνύει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Την πρόθεσή της να μετακομίσει και να ζήσει μόνιμα στην Ιταλία, το παράπονο ότι ούτε το κόμμα της ούτε η ΕΕ την στήριξαν εξέφρασε σε συνέντευξή της στην ιταλική Corriere Della Sera.

Ανατροπή στην υπόθεση Harvey Weinstein

Το ανώτατο δικαστήριο της Ν.Υόρκης ακυρώνει την αρχική απόφαση.

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Όλα όσα περιείχε η αφρικανική σκόνη που 'έπνιξε' τη χώρα

Η Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών εκπόνησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη σχετικά με τη σύσταση της αφρικανικής σκόνης.