Κανιβαλισμός, βασανιστήρια, κάπνισμα οστών: Οι πιο εξωφρενικές καταγγελίες για τον Marilyn Manson

Οι σοκαριστικές περιγραφές των θυμάτων του Marilyn Manson.

Γράφει: Esquire Editors 04 Φεβρουαρίου 2021

Τον ασκό του Αιόλου με σοκαριστικές, φρικτές και ανατριχιαστικές αποκαλύψεις άνοιξαν οι πρώην σύντροφοι του Αμερικανού τραγουδιστή Marilyn Manson, ο οποίος κατηγορείται για παρενόχληση και βιασμό από τουλάχιστον πέντε γυναίκες, μεταξύ άλλων την Αμερικανίδα ηθοποιό Evan Rachel Wood, η οποία μίλησε για "φρικτές κακοποιήσεις για χρόνια".

Οι περιγραφές των θυμάτων του για όσα πέρασαν στα χέρια του είναι φρικτές και θυμίζουν σκηνές από ταινίες θρίλερ:

"Το όνομα αυτού που με κακοποιούσε είναι Brian Warner, γνωστός στον κόσμο ως Marilyn Manson. Ξεκίνησε να με αποπλανά όταν ήμουν έφηβη και με κακοποιούσε φρικτά επί χρόνια. Μου έκανε πλύση εγκεφάλου και με χειραγώγησε ώστε να υποταχθώ σε αυτόν", έγραψε η ίδια στο Instagram, σε μια ανακοίνωση που πυροδότησε αντιδράσεις. Η Evan Rachel Wood είχε μιλήσει και στο παρελθόν για κακοποιήσεις που είχε υποστεί, χωρίς να κατονομάζει όμως τον άνδρα που τη "χρησιμοποιούσε", όταν ήταν ακόμη έφηβη.

Το 2009, σε συνέντευξή του στο Spin, ο Manson ανέφερε πως το κομμάτι "I Want to Kill You Like They Do in The Movies", "είναι μέρος των φαντασιώσεών μου".

Ακόμα, μιλώντας για την Wood, είχε πει ότι φαντασιωνόταν να της σπάει το κεφάλι με ένα σφυρί: "ναι, έχω φαντασιώσεις κάθε μέρα να της σπάω το κεφάλι με ένα σφυρί". Μάλιστα, είχε δηλώσει πως το 2008, όταν εκείνη τον απέφευγε, χάραξε 158 φορές το πρόσωπό του και τα χέρια του με ένα ξυράφι.

Ακόμα, συνήθιζε να την δαγκώνει και να πίνει αίμα από το χέρι της, κάτι που έχουν καταγγείλλει κι άλλες πρώην σύντροφοί του.

"Με δελέασε με αγάπη και ρομαντισμό"

Άλλη πρώην φίλη του η Sarah McNeilly δημοσίευσε ένα ποστ στο instagram όπου αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής κέρδιζε αρχικά την εμπιστοσύνη των συντρόφων του, πριν γίνει χειριστικός.

"Αυτός (ο Brian Warner γνωστός και ως Marilyn Manson) με δελέασε αρχικά με "αγάπη και ρομαντισμό, ως ο τέλειος φίλος. Γοητευτικός, έξυπνος, αστείος, χαρισματικός. Καθώς άρχισα να ξυπνάω, άρχισα να ανακαλύπτω ότι βασάνιζε άλλους ανθρώπους. Λίγο καιρό αργότερα βρέθηκα στη θέση του θύματος. Ημουν κακοποιημένη συναισθηματικά, τρομοκρατημένη και σημαδεμένη. Με κλείδωσε στο δωμάτιο ότι ήμουν "κακή", και με υποχρέωνε να τον ακούω ενώ διασκέδαζε με άλλες γυναίκες. Με απομάκρυνε από φίλους, απειλώντας με ότι θα τους κάνει κακό αν δεν το έκανα.

Έμαθα ιστορίες άλλων που επιχείρησαν να πουν την αλήθεια για εκείνων και τα κατοικίδια τους βρέθηκαν νεκρά. Δεν μου επιτρεπόταν να πλησιάσω άλλους καλλιτέχνες που εργάζονταν και ότι θα το μετάνιωνα αν το έκανα. Με κατηγορούσε για να πάντα και με έκανε να νιώσω άχρηστη. Τυχόν αρσενικοί φίλοι στη ζωή μου δεν επιτρέπονταν πλέον. Απείλησε να χτυπήσει έναν από αυτούς όταν δημοσίευσε κάτι στη σελίδα μου στο Facebook. Με πέταξε σε έναν τοίχο και απείλησε να σπάσει το πρόσωπό μου με το ρόπαλο του μπέιζμπολ που κρατούσε, επειδή προσπάθησα να τον βοηθήσω να διαλέξει ένα παντελόνι πριν από ένα μουσικό βίντεο".

Το "ντουλάπι κρέατος" πάντα στους 16 βαθμούς Κελσίου

"Τον είδα να κρύβει αντικείμενα για να δικαιολογήσει τις βίαιες εκρήξεις του. Τον είδα να ηχογραφεί άλλους, προκειμένου να τους εκβιάσει να μπουν στο "ντουλάπι κρέατος" "the meat locker" (όπως ονόμαζα το σπίτι του, το οποίο κρατούσε πάντα ψυχρό στους 16 βαθμούς Κελσίου). Τον είδα να απειλεί και να κακοποιεί άλλους ενώ ήμουν παρούσα.

Ως αποτέλεσμα του τρόπου με τον οποίο με αντιμετώπισε, υποφέρω από προβλήματα ψυχικής υγείας που έχουν επηρεάσει τις προσωπικές και επαγγελματικές μου σχέσεις, την αυτοεκτίμηση και τους προσωπικούς μου στόχους. Πιστεύω ότι αυτός ο άνθρωπος καταστρέφει τη ζωή των άλλων. Υποστηρίζω όλα όσα έχουν ειπωθεί και όλα όσα θα εμφανιστούν. Θέλω να δω τον Μπράιαν να λογοδοτεί για το κακό που έχει κάνει".

"Μου έτρωγε τον βραχίονα σαν βαμπίρ"

Η Jenna Jameson πρόσθεσε τη δική της μαρτυρία στις κατηγορίες που ήδη έχουν δημοσιευθεί εναντίον του Μέριλιν Μάνσον. Όπως αναφέρει η πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, ο Μάνσον "φαντασιωνόταν" να την κάψει ζωντανή.

Στο βιβλίο της, "How to Make Love Like a Porn Star: A Cautionary Tale", η Jameson περιγράφει τη χρήση ναρκωτικών που έκανε μαζί του, καθώς και το σώμα του που ήταν γεμάτο ουλές. "Κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, εκείνος επέμενε να "απομυζά" το κάτω μέρος του βραχίονά της "σαν βαμπίρ". "Αλλά όσο περισσότερο τον γνώριζα, τόσο πιο περίεργος γινόταν", γράφει η Jameson, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως της μιλούσε για φαντασιώσεις του όπως το να τη δει να κάνει σεξ με άλλο μέλος της μπάντας του (τον Twiggy Ramirez).

"Μου περιέγραφε πως ήθελε να δει κορίτσια να κάνουν σεξ με προσθετικά άκρα", αναφέρει ακόμη. "Δεν ήξερα τι απ' όλα αυτά ήταν αλήθεια ή αν έκανε πλάκα".

"Η σχέση μας ήταν παράξενη. Δεν κράτησε πολύ γιατί μεταξύ άλλων, φαντασιωνόταν να με κάψει ζωντανή. Σεξουαλικά, του άρεσε διαρκώς να δαγκώνει, και αυτό ήταν ανησυχητικό" πρόσθεσε.

Αφαίρεσε τα κόκαλά του για τα να καπνίσει

Παλαιότερα δημοσιεύματα θέλουν τον Μέριλιν Μάνσον, να έχει αφαιρέσει κόκαλα από το σώμα του προκειμένου να τα καπνίσει. Μια κατηγορία η οποία είχε γίνει και για τον Prince, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί.

Αν και κάποια από τις συντρόφους του το επιβεβαίωσε, ο ίδιος το έχει αρνηθεί κατηγορηματικά.

Μετά το κύμα αρνητικών δημοσιεύσεων εναντίον του από τις πρώην συντρόφους του, ο Μάνσον έκανε μια δημοσίευση στο Instagram, αποκαλώντας τις κατηγορίες που του αποδίδουν "φρικτές παραμορφώσεις της πραγματικότητας".

Ωστόσο, η δισκογραφική εταιρεία του διέκοψε την συνεργασία τους, ενώ νέες ιστορίες κακοποίησης αναμένονται από θύματά του που έζησαν τη φρίκη στα χέρια του.

Από: Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι ερωτήσεις στη φόρμα που θα συμπληρώνουν τα θύματα κακοποίησης

Αλλάζει το πρωτόκολλό της η Αστυνομία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το Α.Τ των Αγίων Αναργύρων.

To παρασκήνιο της απομάκρυνσης του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Προσωπική απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη ήταν η καρατόμηση του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρουν πηγές του κόμματος.

Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν

Πύραυλοι που εκτόξευσαν αεροσκάφη του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας

Έπειτα από απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη.

O πιο ακριβοπληρωμένος CEO στην αυτοκινητοβιομηχανία

Οι μέτοχοι της Stellantis άνοιξαν το δρόμο για να καταστήσουν τον Carlos Tavares τον πιο ακριβοπληρωμένο CEO.

Γραφει TopGear