Στρατηγική συνεργασία Αττικές Εκδόσεις- BGM OMD για τον διαφημιζόμενο Mercedes-Benz Hellas, μέσω χρήσης data

O Όμιλος Αττικών Εκδόσεων σε συνεργασία με την BGM OMD, για λογαριασμό της Mercedes-Benz Hellas, ξεκινούν συνεργασία αξιοποίησης και χρήσης δεδομένων, μέσω της πλατφὀρμας DMP και Data Studio της Salesforce.

Γράφει: Esquire Editors 10 Μαρτίου 2021

Οι Αττικές Εκδόσεις είναι ο πρώτος Μιντιακός Όμιλος που σε συνεργασία με τη Salesforce, εισήγαγε τη χρήση της πλατφόρμας  DMP στην Ελληνική αγορά. Συλλέγοντας  και αναλύοντας first-party data από το online δίκτυο του Ομίλου, δημιουργήθηκαν custom segments για λογαριασμό της Mercedes-Benz Hellas, με βάση συγκεκριμένα KPIs που είχαν τεθεί από τη πλευρά του agency και του διαφημιζόμενου.

Η Mercedes-Benz Hellas έχει τη δυνατότητα στόχευσης των συγκεκριμένων custom segments σε Open Exchange Networks, καθώς και στο Premium Marketplace των Αττικών εκδόσεων (Atticamedia Network).

Ο κ. Δημήτρης Νικολακόπουλος, Chief Digital Officer του Ομίλου των Αττικών Εκδόσεων δήλωσε: "Είμαστε χαρούμενοι που η Mercedes-Benz Hellas, κορυφαία αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως, επέλεξε να συνεργαστεί με τον Όμιλο μας, δείχνοντας εμπιστοσύνη στο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχουμε. Σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο  και ανταγωνιστικό ψηφιακό περιβάλλον, ο όμιλος θα συνεχίσει να επενδύει σε καινοτόμες τεχνολογίες και ανθρώπους με τεχνογνωσία, διατηρώντας την ηγετική του θέση στην Ελληνική αγορά".

Ο κ. Πέτρος Λυτρίβης, General Manager of Digital Operations της BGM OMD δήλωσε: "Η επερχόμενη κατάργηση των third party cookies στο τέλος του χρόνου, απαιτεί τον επανασχεδιασμό της data-driven στρατηγική μας. Επομένως, στα πλαίσια αυτής της στρατηγικής συμπεριλαμβάνεται η αξιοποίηση των 1st party data από μεγάλους Publishers, όπως ο Όμιλος των Αττικών Εκδόσεων, που κατέχουν πληθώρα από 1st party data και μπορούν να μας δώσουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε περισσότερο αποτελεσματικά και αποδοτικά με το κοινό στόχο μας".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το bitcoin φλερτάρει με νέο ιστορικό ρεκόρ

Μετά την επίσημη πρώτη 'εμφάνιση' του ETF της ProShares.

Μπύρα, το νέο θύμα των ανατιμήσεων

Από ό,τι φαίνεται είναι η επόμενη στη λίστα των ανατιμήσεων.

Χωρίς εμβόλιο θα νοσούμε από κορονοϊό κάθε 16 μήνες, έρευνα αποκαλύπτει

Επιστήμονες του Πανεπιστημίου Γιέηλ των ΗΠΑ απεφάνθησαν για το μέλλον.

O Δημήτρης Παπανικολάου βοήθησε 13χρονη με σύνδρομο Άσπεργκερ να πάει σχολείο

Το κορίτσι δε μπορούσε να φοιτήσει στο Μουσικό Σχολείο Αλίμου, λόγω έλλειψης χώρου στην τάξη.

Κορονοϊός: Εκτόξευση με 3.739 νέα κρούσματα

Θεαματική άνοδος στον αριθμό των κρουσμάτων κορονοϊού που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Αυξάνονται και οι διασωληνωμένοι.

Πόσα χρήματα πληρώνει η εστίαση στις πλατφόρμες delivery

Το ποσό της προμήθειας που καταβάλλουν οι εστιάτορες είναι τσουχτερό.