Όταν η εξωτερική εμφάνιση γίνεται κριτήριο των πράξεων

Μία ξεκάθαρη προσέγγιση στη σεξουαλική επίθεση της Νέας Σμύρνης.

"Το παιδί μου είναι τέλειο" δηλώνει παντού ο πατέρας του 22χρονου επιδειξιομανή στο γνωστό πια περιστατικό της Νέας Σμύρνης. Ένα περιστατικό που αν το 25χρονο "θύμα" με την "προκλητική συμπεριφορά" - κυκλοφορούσε όσο να πεις μετά την απαγόρευση της κυκλοφορίας και αυτό δικαιολογεί όλα όσα πέρασε - δεν είχε δημοσιοποιήσει μέσω Facebook, πιθανότατα να είχε περάσει στα ψιλά γράμματα και κανένας να μην έδινε την πρέπουσα σημασία. Κάποιοι εναντιώθηκαν στην 25χρονη, κάποιοι της απέδωσαν τα εύσημα. Θέλει κότσια να δημοσιοποιήσεις το πρόσωπο αλλά και τους χώρους του σπιτιού σου. Και αυτή το έκανε, όχι από εκδίκηση, αλλά προφανώς για να προειδοποιήσει άλλες γυναίκες, οι οποίες στο μέλλον μπορεί να βρεθούν στη λάθος θέση τη λάθος στιγμή, και δίπλα τους να έχουν τον "όμορφο φοιτητή".

"Την κοπέλα δεν την έχουμε εντοπίσει ακόμη και δεν ξέρουμε αν είναι άλλη εκδίκηση από πίσω, αλλά έχει ανεβάσει ένα πολύ ωραίο αγόρι το οποίο έχει έξω τα γεννητικά του όργανα και την ακολουθεί" είπε η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή της ξεσηκώνοντας αμέτρητα σχόλια και όχι άδικα.

Δεν ήταν βέβαια η μοναδική που σχολίασε την εξωτερική εμφάνιση του δράστη, θέτοντας έναν τεράστιο προβληματισμό: Θα νιώθαμε καλύτερα αν ήταν αλλοδαπός, όχι εμφανίσιμος και μεγαλύτερος σε ηλικία; Γιατί δεν μπορούμε να διαχειριστούμε το γεγονός ότι ακόμα και ένα ωραίο αγόρι που μπορεί να έχει μία φυσιολογική σχέση, έχει τη σκοτεινή του πλευρά;

Η συνέχεια στο Womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Όλα όσα περιείχε η αφρικανική σκόνη που 'έπνιξε' τη χώρα

Η Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών εκπόνησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη σχετικά με τη σύσταση της αφρικανικής σκόνης.

Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους που θα συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.