Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του αστυνομικού που κακοποιούσε και εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του αστυνομικού που κατηγορείται ότι εξέδιδε και κακοποιούσε την 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη.

Γράφει: Esquire Editors 16 Ιουλίου 2021

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του αστυνομικού o οποίος κατηγορείται ότι εξέδιδε και κακοποιούσε την 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση πρόκειται για τον ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟ Δημήτριο του Ελευθερίου και της Παρασκευής, γεν. 16-11-1982 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας, για τον κολασμό αδικημάτων και για τον εντοπισμό επιπλέον θυμάτων εμπορίας ανθρώπων ή βιασμού, που τυχόν αποκαλυφθούν επ' αφορμή της παρούσης.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-8779700 της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας

Στο μεταξύ, νέα στοιχεία είδαν το φως της δημοσιότητας για τον προφυλακισμένο αστυνομικό, Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ΕΛΑΣ έχει στη διάθεση της, την πρώτη κατάθεση γυναίκας –πλην της 19χρονης- σε βάρος του 39χρονου. Μία γυναίκα υπό άκρα μυστικότητα εμφανίστηκε στην αστυνομία και κατέθεσε τη δική της εφιαλτική εμπειρία. Πρόκειται για μία άγνωστη μέχρι τώρα περίπτωση που δεν σχετίζεται με τις γυναίκες που έχουν μιλήσει με τη συνήγορο της 19χρονης και φέρονται να έχουν στοιχεία που "καίνε" τον επίορκο ένστολο.

Η γυναίκα που εμφανίστηκε στην Αστυνομία κατέθεσε επίσημα ότι ο αστυνομικός την είχε προσεγγίσει και άρχισε να την πιέζει προκειμένου να αρχίσει να εκδίδεται έναντι αμοιβής.

Ο 39χρονος, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, πολιορκούσε για καιρό τη γυναίκα, της υποσχόταν χρήματα και προσπαθούσε να τη δελεάσει προκειμένου να την εκμεταλλευτεί. Η γυναίκα υποστήριξε ότι δεν ενέδωσε στις πιέσεις και βρήκε τρόπο να ξεφύγει από τον 39χρονο.

> Διάβασε ακόμη: Tι ακριβώς συμβαίνει στην Αϊτή και την Κούβα;

Το αδίκημα που προκύπτει από την περίπτωσή αυτή σε βάρος του αστυνομικού είναι -κατά πληροφορίες- η απόπειρα εμπορίας ανθρώπου. Η κατάθεση χαρακτηρίζεται "δεμένη", με τις Αρχές να έχουν στην κατοχή τους ντοκουμέντα που στοιχειοθετούν όλα όσα περιέγραψε η γυναίκα και θα υποβληθεί συμπληρωματικά από την Αστυνομία στη Δικαιοσύνη για να συμπεριληφθεί στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την πολύκροτη υπόθεση.

> Διάβασε ακόμη: Αντιεμβολιαστές, μία αλλόκοτη περίπτωση

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση της 19χρονης έχει προφυλακιστεί και ο πατέρας της ο οποίος φέρεται να την βίαζε από τα 11 χρόνια της έως και τα 17, με τον ίδιο να αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Από: Thetoc.gr

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι ερωτήσεις στη φόρμα που θα συμπληρώνουν τα θύματα κακοποίησης

Αλλάζει το πρωτόκολλό της η Αστυνομία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το Α.Τ των Αγίων Αναργύρων.

To παρασκήνιο της απομάκρυνσης του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Προσωπική απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη ήταν η καρατόμηση του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρουν πηγές του κόμματος.

Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν

Πύραυλοι που εκτόξευσαν αεροσκάφη του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας

Έπειτα από απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη.

O πιο ακριβοπληρωμένος CEO στην αυτοκινητοβιομηχανία

Οι μέτοχοι της Stellantis άνοιξαν το δρόμο για να καταστήσουν τον Carlos Tavares τον πιο ακριβοπληρωμένο CEO.

Γραφει TopGear