Η ιστορία της αρνήτριας των εμβολίων που δεν ήθελε να διασωληνωθεί και πέθανε

Η τραγική ιστορία της αρνήτριας των εμβολίων μέσα από τις αναρτήσεις της και η παρέμβαση Εισαγγελέα για την υπόθεση, μετά τον θάνατό της.

Γράφει: Esquire Editors 03 Σεπτεμβρίου 2021

Η γυναίκα που βρήκε τον θάνατο από κορονοϊό, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, διαγνώσθηκε θετική στον Covid-19 στις 13 Αυγούστου. Η ίδια, που υπογράφει στα social media ως Ziggy Charlie , δεν πίστευε στον ιό, ούτε φυσικά στα εμβόλια, αν και αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία της και δεν έδωσε μεγάλη σημασία.

> Διάβασε ακόμη: Εμβολιασμός εναντίον long Covid

Για την ακρίβεια δεν έδωσε καθόλου σημασία, αφού την ίδια ημέρα έγραφε, ότι υπέστη διπλό χτύπημα:

Πρώτον ότι διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό, αλλά όπως σημείωνε "όχι ότι θα πεθάνουμε κιόλας. Απλά γραφειοκρατία, ταλαιπωρία, ελαφρύ φαγητό και καραντίνα. Το σεξ κομμένο", χαριτολογούσε. Αυτό που την ενοχλούσε περισσότερο ήταν ότι ο σκύλος της ήταν άρρωστος και δεν θα έβγαζε την εβδομάδα.

"Το Ρεξάκι δεν την παλεύει άλλο και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει γίνει αγγελούδι", έγραφε στα social media. Αυτό ήταν που την απασχολούσε και το θεωρούσε πολύ πιο βαρύ και σημαντικό. Η ίδια δεν είχε συναίσθηση της σοβαρότητας της μόλυνσης για αυτό και έγραφε απευθυνόμενη στον Ρεξ, "ας ζούσες εσύ και ας περνούσα εγώ 10 κόβιντ".

Η συνέχεια στο Thetoc.gr

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Όλα όσα περιείχε η αφρικανική σκόνη που 'έπνιξε' τη χώρα

Η Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών εκπόνησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη σχετικά με τη σύσταση της αφρικανικής σκόνης.

Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους που θα συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.