Η άγνωστη ιστορία της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Ο αγώνας της ζωής της μέχρι την επίθεση με βιτριόλι.

Γράφει: Esquire Editors 21 Σεπτεμβρίου 2021

Η συγκλονιστική και καθηλωτική συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου στον Alpha και την Κατερίνα Καινούργιου, ήταν η πρώτη φορά που την είδαμε να περιγράφει με ηρωική ψυχραιμία και θάρρος τον αγώνα της ζωής της. Όλη η Ελλάδα σε κατάσταση σοκ παρακολούθησε τη νεαρή Ιωάννα να αναφέρει λεπτομέρειες για τη ζωή της πριν και μετά τη επίθεση που της άλλαξε τη ζωή και την υπέβαλε σε ένα καθημερινό μαρτύριο.

Βέβαια, η ζωή της δεν ήταν εύκολη, ωστόσο η ίδια ήταν πάντα μαχήτρια και έδινε τον αγώνα της για ένα καλύτερο αύριο.

Οι δυσκολίες της ζωής της Ιωάννας

Άριστη μαθήτρια, η Ιωάννα έφυγε από το Λουτρό Αμφιλοχίας και ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει και να βελτιώσει τη ζωή της. Πέρασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, το οποίο τελείωσε αμέσως.  Η οικογένειά της δεν ήταν ευκατάστατη και κάποια περίοδο η ίδια χρειάστηκε να κάνει τρεις δουλειές για να καταφέρει να τα βγάλει πέρα στην Αθήνα, μακριά από τους δικούς της, όπως είπε η ίδια στη συνέντευξή της στον Alpha.

Κατάφερε να ολοκληρώσει τις σπουδές της και αμέσως άρχισε να εργάζεται ως λογίστρια σε εταιρείες και με στόχο να ζήσει μια καλύτερη ζωή και να υλοποιήσει να όνειρά της που ήταν να ταξιδέψει και να γνωρίσει τον κόσμο.

Όπως κάθε κορίτσι στην ηλικία της, η Ιωάννα πίστευε ότι είχε αφήσει πίσω της τα δύσκολα χρόνια των σπουδών και των πρώτων χρόνων στην Αθήνα, και περίμενε να ζήσει με λαχτάρα όσα θα της έφερνε η ζωή.

Αυτό που σίγουρα δεν φανταζόταν ούτε στους χειρότερους εφιάλτες της, ήταν ότι ένα πρωινό ενώ θα πήγαινε στη δουλειά της, θα δεχόταν μια επίθεση μίσους, με οξύ σε τόσο μεγάλη ποσότητα που έχει καταστρέψει όλο το πρόσωπο και τον κορμό της.

Ήταν το πρωί της 20ης Μαΐου του 2020, όταν ενώ πήγαινε στη δουλειά της στην περιοχή της Καλλιθέας, μια γυναίκα που φορούσε περούκα με μαύρα μαλλιά και μάσκα στο πρόσωπό της για να μην είναι αναγνωρίσιμη (Εφη Κακαράντζουλα), την περίμενε κρυμμένη στην είσοδο της πολυκατοικίας και υλοποίησε το απεχθές σχέδιό της. Κατέστρεψε για πάντα το πρόσωπο της Ιωάννας και την υπέβαλε σε έναν ατελείωτο γολγοθά προκειμένου να ζήσει κάποια στιγμή σαν φυσιολογικός και λειτουργικός άνθρωπος.

Η συνέχεια στο Thetoc.gr

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους που θα συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Οι πρωτιές στις δημοσκοπήσεις των Ευρωεκλογών

Όσα παρουσιάζει η δημοσκόπηση της Opinion Poll.

'Ξέρουμε πότε θα έρθει η επόμενη πανδημία', λένε οι επιστήμονες

Σημαντική πλειοψηφία εμπειρογνωμόνων σε θέματα ασθενειών προβλέπει την επόμενη πανδημία.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Minerva Red, ένα από τα ισχυρότερα επεισόδια αφρικανικής σκόνης των τελευταίων ετών

Σφοδρό ήταν το πέρασμα της αφρικανικής σκόνης από τη χώρα μας χθες, Τρίτη 23 Απριλίου.