Πριν από περίπου 4 χρόνια ο Alec Baldwin είχε αναρωτήθει μέσα από μία ανάρτηση στο Twitter "πώς να νιώθει άραγε κάποιος που σκοτώνει κάποιος κατά λάθος". Το σύμπαν αποφάσισε να του απαντήσει με τον πιο σκληρό τρόπο, φέρνοντας τον βίαια αντιμέτωπο με την ίδια του τον ερώτηση. 

Την περασμένη εβδομάδα ο διάσημος ηθοποιός που βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας "Rust" πυροβόλησε και σκότωσε τη διευθύντρια φωτογραφίας του σετ, φέρνοντας άθελα τον εαυτό του στο επίκεντρο μίας μεγάλης τραγωδίας που σίγουρα θα μείνει γραμμένη για πάντα στο μεγάλο βιβλίο του Χόλιγουντ.

Οι σφαίρες του prop gun το οποίο εκπυρσοκρότησε στα χέρια του Baldwin τραυμάτισαν σοβαρά και τον σκηνοθέτη της ταινίας, Joel Souza, ο οποίο ευτυχώς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Στον απόηχο του τραγικού περιστατικού οι χρήστες του Twitter, γνωστοί για το γεγονός ότι ποτέ δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω, ξέθαψαν ένα παλιό tweet του Baldwin στο οποίο αναρωτιόταν πώς να είναι άραγε να σκοτώνεις κατά λάθος έναν άνθρωπο.

Με αφορμή ένα βίντεο στο οποίο ένας αστυνομικός απεικονίζεται να έχει συλλάβει έναν ύποπτο και τελικά να τον πυροβολεί πολλές φορές προκειμένου να τον ακινητοποιήσει, ο πρωταγωνιστής του Χόλιγουντ αναρωτιόταν πώς να αισθάνεται άραγε κάποιος που παίρνει άθελα του τη ζωή από έναν άλλον άνθρωπο. 

Η συνέχεια στο Womantoc.gr