Γιάννης Αντετοκούνμπο για Πρόεδρος των ΗΠΑ

Τι έκρυβε η συνάντηση του Greek Freak με τον Joe Biden στο Λευκό Οίκο.

Γράφει: Esquire Editors 09 Νοεμβρίου 2021

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο αδελφός του, Θανάσης, αλλά και όλη η ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς βρέθηκαν χθες στον Λευκό Οίκο για την καθιερωμένη συνάντηση και βράβευση με των Πρωταθλητών του ΝΒΑ από τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν.

Η συνάντηση

Η εν λόγω επίσκεψη βεβαίως είχε κι έναν πολύ ξεχωριστό χαρακτήρα, μιας και ήταν η πρώτη ομάδας του ΝΒΑ στον Λευκό Οίκο έπειτα από πέντε χρόνια, καθώς οι προηγούμενοι πρωταθλητές της κορυφαίας μπασκετικής Λίγκας του πλανήτη είχαν αρνηθεί να συναντηθούν με τον προηγούμενο Αμερικανό Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο. Όπως είπε με χιούμορ μάλιστα ο "Greek Freak", ήταν τόσο ενθουσιασμένος που θα θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές και θα είναι... ο πιο όμορφος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ. Με τον Γιάννη συμφώνησε και ο αδερφός του Θανάσης.

Η συνέχεια στο TheToc.gr

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Όλα όσα περιείχε η αφρικανική σκόνη που 'έπνιξε' τη χώρα

Η Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών εκπόνησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη σχετικά με τη σύσταση της αφρικανικής σκόνης.

Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους που θα συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.