Ο David Beckham ψήνει κάστανα στο τζάκι

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και παντοτινό style icon μάλλον λατρεύει τα Χριστούγεννα.

Γράφει: Esquire Editors 26 Δεκεμβρίου 2021

Ο David και η Victoria Beckham ξέρουν πως να γιορτάζουν παραδοσιακά τα Χριστούγεννα και γενικότερα τη festive season. Για το ζευγάρι, η περίοδος των γιορτών είναι αφιερωμένη στην οικογένεια, γι' αυτό και επιλέγουν κάθε χρόνο να περνούν τις ημέρες αυτές δίπλα στα αγαπημένα τους πρόσωπα, που δεν είναι άλλα από τα τέσσερα παιδιά τους: τον Brooklyn, τον Romeo, τον Cruz και την Harper. Η πολυμελής οικογένεια συνηθίζει να συγκεντρώνεται για τις καθιερωμένες διακοπές στην εξοχική κατοικία τους, λίγες ημέρες πριν από την ημέρα των Χριστουγέννων.

H Victoria Beckham, μάλιστα, όντας ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μοιράστηκε με τους εκατομμύρια διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, ένα εορταστικό βίντεο, ενημερώνοντάς τους πώς μοιάζει για εκείνους το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.

Με τον σκούφο του Άγιου Βασίλη

Στο βίντεο, βλέπουμε τον David Beckham ντυμένο casual να ψήνει κάστανα στο τζάκι, φορώντας τον χαρακτηριστικό κόκκινο σκούφο του Άγιου Βασίλη, ενώ ταυτόχρονα τραγουδά ανέμελος τα κάλαντα, αγνοώντας την ύπαρξη της συζύγου του στο δωμάτιο.

> Διάβασε ακόμα: Ο David Beckham τα έχει κάνει όλα με το τελευταίο του κούρεμα

Συγγνώμη, Adele

Με την σειρά της, η Victoria με χιουμοριστική διάθεση τον πειράζει για τις φωνητικές του ικανότητες, επισημαίνοντας του πως 'προσπαθεί σκληρά με τα φωνητικά'. Εκείνος γελώντας ζητάει 'συγγνώμη' από την Adele στην κάμερα. 'Λατρεύει κανείς τα Χριστούγεννα περισσότερο από τον άντρα μου;' διερωτήθηκε η πάλαι ποτέ τραγουδίστρια και νυν σχεδιάστρια μόδας στη λεζάντα της δημοσίευσης.

> Διάβασε ακόμα: Η Maserati MC20 του David Beckham είναι από τα ομορφότερα supercars που έχουμε δει

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, η Victoria Beckham μοιράστηκε περισσότερα οικογενειακά στιγμιότυπα με τους θαυμαστές της, εν όψει των Χριστουγέννων.  Ένα από αυτά, ήταν με τον David και την μικρότερη κόρη τους, Harper, καθώς κάνουν μία τρυφερή αγκαλιά.

Από: Madamefigaro.gr

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Όλα όσα περιείχε η αφρικανική σκόνη που 'έπνιξε' τη χώρα

Η Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών εκπόνησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη σχετικά με τη σύσταση της αφρικανικής σκόνης.

Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους που θα συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.