Όλα λάθος από τον Novak Djokovic

Έδωσε συνέντευξη ενώ ήταν θετικός στον κορονοϊό και μπήκε στην Αυστραλία με ψεύτικη δήλωση.

Γράφει: Esquire Editors 12 Ιανουαρίου 2022

Παραδέχθηκε ότι έκανε ψευδή δήλωση για τα ταξίδια του, πριν φθάσει στην Αυστραλία ο Novak Djokovic, μέσω ανάρτησής του στον λογαριασμό του στο instagram, μετά τις σχετικές αποκαλύψεις, καθώς βίντεο τον εμφάνιζαν στην Ισπανία, ενώ εκείνος ήταν υποτίθεται στη Σερβία. Ο Σέρβος τενίστας παραδέχτηκε ότι έκανε ψευδή δήλωση σε ταξιδιωτικό έντυπο κατά την είσοδό στην Αυστραλία αλλά τα έριξε στον ατζέντη του.

Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Παραδέχθηκε ότι έδωσε συνέντευξη σε δημοσιογράφο ενώ ήταν θετικός στον ιό, αναγνωρίζοντας σήμερα πλέον ότι "έκανε λάθος".

Λάθος ή ψέμα;

Σε μία δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Instagram, είπε ότι ο ατζέντης του έκανε λάθος όταν συμπλήρωσε ένα τμήμα της φόρμας που αφορούσε το ιστορικό πρόσφατων ταξιδιών.

Η δήλωση συμμετοχής του ανέφερε ότι δεν είχε ταξιδέψει 14 ημέρες πριν από την άφιξή του στην Αυστραλία στις 6 Ιανουαρίου. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 34χρονος είχε ταξιδέψει στη Σερβία και στη συνέχεια στην Ισπανία πριν από το ταξίδι. "Ο ατζέντης μου ζητά ειλικρινά συγγνώμη για το διοικητικό λάθος να σημειωθεί το λάθος πλαίσιο", έγραψε. "Αυτό ήταν ανθρώπινο λάθος και σίγουρα όχι εσκεμμένο".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Η δήλωσή του έρχεται καθώς η αυστραλιανή κυβέρνηση εξετάζει αν θα τον απελάσει. Ο Τζόκοβιτς - ο οποίος ελπίζει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Αυστραλιανό Open που ξεκινά τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου - είδε τη βίζα του ανακαλείται από τις αρχές κατά την άφιξή του, εν μέσω ερωτημάτων σχετικά με την εξαίρεσή του από τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.

Τη Δευτέρα, ωστόσο, δικαστής ανέτρεψε την απόφαση και επέτρεψε την παραμονή του σταρ του τένις στη Μελβούρνη.

Στην ανάρτηση στο Instagram, ο Τζόκοβιτς παραδέχτηκε επίσης ότι συνάντησε έναν Γάλλο δημοσιογράφο τον περασμένο μήνα όταν ήξερε ότι είχε Covid-19. Χαρακτήρισε την απόφαση ως "λάθος κρίσης". Ωστόσο, είπε ότι άλλες αναφορές για την εμφάνισή του δημόσια, μετά το θετικό του τεστ στις 16 Δεκεμβρίου ήταν "παραπληροφόρηση".

"Ένιωσα υποχρεωμένος να προχωρήσω και να πραγματοποιήσω τη συνέντευξη της L'Equipe, καθώς δεν ήθελα να απογοητεύσω τον δημοσιογράφο, αλλά φρόντισα να αποστασιοποιηθώ κοινωνικά και να φορέσω μάσκα, εκτός από τη στιγμή που τραβούσαν τη φωτογραφία μου", είπε. "Ως σκέψη, αυτό ήταν λάθος κρίσης και αποδέχομαι ότι έπρεπε να είχα επαναπρογραμματίσει αυτή τη δέσμευση".

Από: Thetoc.gr

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τόσο θα μας κοστίσει το λιώσιμο των πάγων

Οι μηχανικοί μελετούν ένα σχέδιο για την επιβράδυνση αυτής της καταστροφής και ξέρουν το αστρονομικό ποσό που χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η Εύα Καϊλή μηνύει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Την πρόθεσή της να μετακομίσει και να ζήσει μόνιμα στην Ιταλία, το παράπονο ότι ούτε το κόμμα της ούτε η ΕΕ την στήριξαν εξέφρασε σε συνέντευξή της στην ιταλική Corriere Della Sera.

Ανατροπή στην υπόθεση Harvey Weinstein

Το ανώτατο δικαστήριο της Ν.Υόρκης ακυρώνει την αρχική απόφαση.

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Όλα όσα περιείχε η αφρικανική σκόνη που 'έπνιξε' τη χώρα

Η Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών εκπόνησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη σχετικά με τη σύσταση της αφρικανικής σκόνης.