Camilla, η νέα βασίλισσα των Άγγλων;

Με επίσημη δήλωση το Παλάτι ανακοίνωσε την επιθυμία της Βασίλισσας Ελισάβετ, βάζοντας τέλος στις εικασίες για το μέλλον της μοναρχίας.

Γράφει: Esquire Editors 08 Φεβρουαρίου 2022

'Είμαι βέβαιη ότι θα δείξετε σε εκείνη και τον Charles την ίδια υποστήριξη που προσφέρατε και σε εμένα' επισημαίνει στη δήλωσή της η Βασίλισσα Ελισάβετ. Ο λόγος για τη Δούκισσα της Κορνουάλης, συζύγου του Καρόλου. Με την επίσημη δήλωση που εξέδωσε πριν από λίγες ημέρες το παλάτι, η Βασίλισσα έδωσε τέλος στην ανασφάλεια των πολιτών ανακοινώνοντας στην ουσία τους διαδόχους της.

Κι όλα αυτά καθώς πλησιάζει ο εορτασμός του Platinum Jubilee, της συμπλήρωσης των 70 ετών στον θρόνο της Μεγάλης Βρετανίας. Έτσι, η Camilla θα ανακηρυχθεί Βασίλισσα, όπως ορίζει με σαφήνεια η ανακοίνωση, όταν ανέβει στον θρόνο ο Κάρολος.

Η συνέχεια στο Harpersbazaar.gr

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Όλα όσα περιείχε η αφρικανική σκόνη που 'έπνιξε' τη χώρα

Η Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών εκπόνησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη σχετικά με τη σύσταση της αφρικανικής σκόνης.

Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους που θα συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.