O Στέφανος Κασσελάκης (ξανα)τρεντάρει στο Twitter

Το Twitter είχε πολλά να πει για την επικράτηση του Κασσελάκη στον πρώτο γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

Γράφει: Νίκη Κοντομηνά 18 Σεπτεμβρίου 2023

Στο δεύτερο γύρο της επόμενης Κυριακής 24/09 θα κριθεί τελικά η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μετά το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών. Στον α' γύρο νικητής αναδείχθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης με ποσοστό 45,04%. Και μετά από αυτήν την απροσδόκητη επικράτηση, όπως ήταν αναμενόμενο, το όνομα του νεοαφιχθέντος υποψηφίου του κόμματος τρεντάρει (για μία ακόμα φορά) στο X- πρώην Twitter.

Όπως σε κάθε τάση που μονοπωλεί τη δημοφιλή πλατφόρμα, έτσι και σε αυτή, οι απόψεις διίστανται, με κάποιους να αποθεώνουν τον Στέφανο Κασσελάκη, μερικούς να μην έχουν και την καλύτερη γνώμη και κάποιους άλλους, απλώς, να κάνουν την πλάκα τους. Όλα, όμως, τα tweets έχουν το ενδιαφέρον τους και παρακάτω θα βρεις τα καλύτερα από αυτά:


Βonus tweet, κάτι που δεν αφορά τον ίδιο, αλλά τον Στέφανο Τζουμάκα: 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποχώρησε σε χρόνο ρεκόρ από συνέντευξη όταν ρωτήθηκε για τον Τσίπρα

Μια ζωντανή συνέντευξη στον ΣΚΑΪ μετατράπηκε σε μικρό τηλεοπτικό "θρίλερ", όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποφάσισε να αποχωρήσει από το πλατό μόλις δύο λεπτά μετά την έναρξή της.

Τι αλλάζει στον ΟΠΑΠ μετά από τη συνένωσή του με την Allwyn

Μία νέα εποχή για τον ΟΠΑΠ εγκαινιάζει η συμφωνία συνένωσης με την Allwyn αξίας 16 δισ. ευρώ, με ορίζοντα τη δημιουργία ενός παγκόσμιου "ηγέτη" στη λοταρία και το on line gaming.

Έφυγε από τη ζωή ο Άλκης Γιαννακάς, 'Το ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη'

Ο γοητευτικός αντι-ήρωας του ελληνικού σινεμά, το "ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη" που έκλεψε καρδιές τη δεκαετία του ’70, δε μένει πια εδώ. Απεβίωσε στα 80 του, αφήνοντας πίσω μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά καρέ του ελληνικού κινηματογράφου.

Ο ελληνοαμερικανός επιστήμονας που πήρε το Νόμπελ Φυσικής

Η ιστορία του John M. Martinis, του φυσικού που με το έργο του άλλαξε την πορεία της κβαντικής έρευνας και συνέβαλε στη μετάβαση από τη θεωρία στην πράξη, φωτίζει μια κρίσιμη σελίδα της επιστήμης.

Γιατί δεν πήρε ο Donald Trump το Νόμπελ Ειρήνης 2025-ποιο πρόσωπο επιλέχθηκε

Ο Donald Trump ήταν στις υποψηφιότητες για το Νόμπελ Ειρήνης 2025 και επέμενε ότι το "αξίζει", αλλά τελικά δεν το πήρε. Ποιες είναι οι επιδόσεις, τα εμπόδια και η στάση της Επιτροπής που έκαναν τη διαφορά.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Ένοχος ο Βασίλης Μπισμπίκης-το πρόστιμο και η κατάθεσή του

Ο Βασίλης Μπισμπίκης τιμωρήθηκε με μεγάλο χρηματικό πρόστιμο για το τροχαίο - "Δεν είχα πιει, χτύπησα δύο αυτοκίνητα λόγω κακού χειρισμού", κατέθεσε.