Παιδόφιλο αποκάλεσε έναν από τους διασώστες της Ταϊλάνδης ο Elon Musk

Κι όλο αυτό επειδή δεν δοκίμασαν το μικροσκοπικό υποβρύχιο που σχεδίασε η ομάδα του Νοτιοαφρικανού επιχειρηματία.

Γράφει: Νίκος Αγάθος 16 Ιουλίου 2018

Το Twitter έπεσε να ξεσκίσει τον Elon Musk. Και όχι άδικα αφού ο ιδρυτής της SpaceX και της Tesla δεν τα πάει και πολύ καλά στα κοινωνικά δίκτυα. Η τελευταία του προσπάθεια ήταν να λοιδορήσει τους δύτες που συμμετείχαν στην διάσωση της νεαρής ομάδας ποδοσφαιριστών που βρέθηκαν παγιδευμένοι σε σπήλαιο της Ταϊλάνδης. Λίγες μέρες πριν την τελική απομάκρυνση των παιδιών, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Musk κατηγόρησε τον επικεφαλής διασώστη Vern Unsworth (έναν Βρετανό δύτη με καντάρια εμπειρίας) ως παιδόφιλο, επειδή ήθελε να βλέπει τους ταλαίπωρους έφηβους να υποφέρουν, ενώ ο ίδιος (ο Elon Musk) είχε δημιουργήσει το απόλυτο εργαλείο απεγκλώβισης των νεαρών: ένα μικροσκοπικό υποβρύχιο, που θα μετέφερε με ασφάλεια τα θύματα σε χρόνο μηδέν.

Όταν μετά από μελέτες ο Unsworth ανέφερε ότι εν λόγω υποβρύχιο είναι πιθανό να κολλήσει στα τοιχώματα του σπηλαίου, ο Musk απάντησε μέσω Twitter: "Μήπως αυτός ο Βρετανός υπήκοος, που ζει σε μια χώρα με πολύ κακή φήμη περί σεξοτουρισμού, είναι όντως παιδόφιλος;".

Χωρίς να περιμένει μια δικαιολογημένη απάντηση, ο Elon Musk συνέχισε: "Και, γιατί αυτός ο αυτοαποκαλούμενος σοσιαλιστής προσέφερε 40.000 λίρες σε μια επιτροπή οικολογικής δράσης, την οποία ελέγχει η Βουλή των Αντιπροσώπων του Βρετανικού Κοινοβουλίου, με σκοπό την στήριξη των δραστηριοτήτων του;".  

Τι απάντησε ο "ήρωας" Unsworth: "Δεν θα στοιχημάτιζα ούτε ένα σεντ στο υποβρύχιό σου. Τα παιδιά βγήκαν σώα και αβλαβή, χάρη στη δική μου τακτική".

Από: Esquire

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Πολιτική

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί τα παιδιά στην Ταϊλάνδη να σώθηκαν, υπάρχει όμως κίνδυνος για τη "νόσο των σπηλαίων"

Οι αρχές δε θέλουν να το ρισκάρουν μέχρι να βγουν οι τελικές ιατρικές εξετάσεις.

Σκληρή κριτική στον Conor McGregor για τις φωτογραφίες με τον Vladimir Putin

Ο Ιρλανδός μαχητής ήταν καλεσμένος του Ρώσου προέδρου στον τελικό του Μουντιάλ, κάτι που δεν άρεσε σε πολλούς οπαδούς του.