
Κάποιος έβαλε Σώτη Βολάνη να παίζει στα ηχεία του Μετρό Θεσσαλονίκης
Στον σταθμό "Βενιζέλου" του μετρό Θεσσαλονίκης, κάποιος έβαλε τραγούδι του Σώτη Βολάνη να παίζει στα ηχεία μπροστά από τα αρχαία εκθέματα, προκαλώντας αντιδράσεις.
Το μετρό Θεσσαλονίκης, μετά από χρόνια αναμονής, άνοιξε τις πόρτες του και οι κάτοικοι της πόλης το απολαμβάνουν με αμέτρητες βόλτες και στιγμές διασκέδασης.
Μέσα σε αυτόν τον ενθουσιασμό, ένα βίντεο από τον σταθμό "Βενιζέλου" έχει προκαλέσει έκπληξη, αλλά και... γέλια. Κάποιος βρήκε ευκαιρία και έβαλε ένα τραγούδι του Σώτη Βολάνη να παίζει στα ηχεία του σταθμού.
"Πόσο μου λείπει η ζεστή αγκαλιά σου"
Ο σταθμός "Βενιζέλου" φιλοξενεί ένα μικρό μουσείο αρχαιοτήτων, εκθέτοντας ευρήματα από τις ανασκαφές που έγιναν κατά τη διάρκεια των έργων του μετρό. Φαίνεται πως κάποιοι όμως δεν περιορίστηκαν στην απλή παρατήρηση των εκθεμάτων. Ένας νεαρός παρατήρησε ότι η οθόνη στον χώρο είχε λειτουργικό Android και αποφάσισε να την εκμεταλλευτεί με... άγνοια κινδύνου. Συνδέθηκε με την οθόνη και έβαλε να παίζει το τραγούδι του Σώτη Βολάνη, "Πόσο μου λείπει η ζεστή αγκαλιά σου".
Τα ηχεία άρχισαν να παίζουν, δημιουργώντας μια σουρεαλιστική αντίθεση με το αρχαιολογικό περιβάλλον: "Πόσο μου λείπει η ζεστή αγκαλιά σου όπως τα καλοκαίρια με κόβουν σαν μαχαίρια...". Το τραγούδι, που έχει γίνει viral τις τελευταίες εβδομάδες, ήταν η τελευταία προσθήκη στην ήδη ασυνήθιστη ατμόσφαιρα του σταθμού.
Δείτε το βίντεο:
Οι αντιδράσεις
Η αντίδραση του κοινού ήταν έντονη, αλλά και διχασμένη: κάποιοι το θεώρησαν ευχάριστο αστείο, άλλοι το χαρακτήρισαν κακόγουστο και προβληματικό. Παρ' όλα αυτά, το βίντεο έγινε γρήγορα viral, συγκεντρώνοντας σχεδόν μισό εκατομμύριο προβολές στο TikTok.
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Τι αλλάζει στον ΟΠΑΠ μετά από τη συνένωσή του με την Allwyn
Μία νέα εποχή για τον ΟΠΑΠ εγκαινιάζει η συμφωνία συνένωσης με την Allwyn αξίας 16 δισ. ευρώ, με ορίζοντα τη δημιουργία ενός παγκόσμιου "ηγέτη" στη λοταρία και το on line gaming.
Έφυγε από τη ζωή ο Άλκης Γιαννακάς, 'Το ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη'
Ο γοητευτικός αντι-ήρωας του ελληνικού σινεμά, το "ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη" που έκλεψε καρδιές τη δεκαετία του ’70, δε μένει πια εδώ. Απεβίωσε στα 80 του, αφήνοντας πίσω μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά καρέ του ελληνικού κινηματογράφου.
Ο ελληνοαμερικανός επιστήμονας που πήρε το Νόμπελ Φυσικής
Η ιστορία του John M. Martinis, του φυσικού που με το έργο του άλλαξε την πορεία της κβαντικής έρευνας και συνέβαλε στη μετάβαση από τη θεωρία στην πράξη, φωτίζει μια κρίσιμη σελίδα της επιστήμης.
Γιατί δεν πήρε ο Donald Trump το Νόμπελ Ειρήνης 2025-ποιο πρόσωπο επιλέχθηκε
Ο Donald Trump ήταν στις υποψηφιότητες για το Νόμπελ Ειρήνης 2025 και επέμενε ότι το "αξίζει", αλλά τελικά δεν το πήρε. Ποιες είναι οι επιδόσεις, τα εμπόδια και η στάση της Επιτροπής που έκαναν τη διαφορά.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΈνοχος ο Βασίλης Μπισμπίκης-το πρόστιμο και η κατάθεσή του
Ο Βασίλης Μπισμπίκης τιμωρήθηκε με μεγάλο χρηματικό πρόστιμο για το τροχαίο - "Δεν είχα πιει, χτύπησα δύο αυτοκίνητα λόγω κακού χειρισμού", κατέθεσε.
Υποχρεωτικό από 1η Νοεμβρίου το IRIS για τις επιχειρήσεις
Από την 1η Νοεμβρίου, όλες οι επιχειρήσεις θα πρέπει να δέχονται πληρωμές μέσω IRIS, αλλιώς κινδυνεύουν με βαριά πρόστιμα. Το σύστημα αλλάζει ριζικά τις συναλλαγές στην Ελλάδα.
Γραφει Τιμος Σαλαμες