Κι όμως η ζωή των πιλότων δεν είναι τόσο συναρπαστική

Αυστραλός αεροπόρος βαρέθηκε τόσο πολύ που άρχισε να αφήνει μηνύματα στον αέρα.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 25 Φεβρουαρίου 2019

Ο μύθος που ακολουθεί τη ζωή των πιλότων είναι τρομερά δελεαστικός: ταξιδεύουν συνέχεια, κυκλοφορούν στις μεγαλύτερες πρωτεύουσες του κόσμου ντυμένοι με καλοραμμένη στολή και χαρακτηριστικά γυαλιά αεροπόρου, χαμογελώντας από ευτυχία μιας και ξέρουν ότι το βράδυ θα κοιμηθούν σε κάποιο ξενοδοχείο πέντε αστέρων αγκαλιά με κάποια πανέμορφη αεροσυνοδό. Ή πιθανόν και δύο πανέμορφες αεροσυνοδούς.

Δυστυχώς η πραγματικότητα για τους περισσότερους πιλότους, εκτός κάποιων εξαιρέσεων που κάνουν θραύση στο Instagram, είναι αρκετά διαφορετική. Μάλιστα, το μήνυμα που άφησε ένας Αυστραλός αεροπόρος μερικές μέρες πριν στο Flightradar24, ένα site που καταγράφει τις εναέριες διαδρομές των αεροσκαφών, αποδεικνύει ακριβώς το αντίθετο.

Δεν είχε προορισμό κάποια εξωτικά νησιά, όπου ηλιοκαμένες αεροσυνοδοί του κάνουν παρέα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με κάποιο γιγάντιο Boeing. Αντίθετα η πτήση του πάνω από τις αχανείς εκτάσεις της Αυστραλίας με ένα μονοθέσιο ελικοφόρο τον έκανε να βαριέται σε τέτοιο βαθμό ώστε να συμπεριφερθεί όπως συνήθως συμπεριφέρονται οι έφηβοι την ώρα που βαριούνται να κάνουν μάθημα.

Άρχισε να σχηματίζει τη λέξη "βαριέμαι" με τις κινήσεις του ενώ δεν ξέχασε και να αφήσει κάποια σχήματα που θυμίζουν αντρικό μόριο. Ο λόγος; Ίσως η μεγάλη ζωή και το αχαλίνωτο σεξ να είναι απλά ένα μακρινό όνειρο για τους περισσότερους πιλότους τελικά.

Από: Esquire NL

 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Επικαιρότητα

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Η παράξενη και πολύ κερδοφόρα αγορά των μεταχειρισμένων Lego

Κάποια sets μπορούν να σου αποφέρουν κέρδος μέχρι και 600%. Περισσότερο δηλαδή από ότι τα διαμάντια.