Η κόλαση υπάρχει και είναι αυτές οι κάλτσες με το μαλλί του Donald Trump

O αντικυβερνήτης της Λουϊζιάνα θεώρησε, για άγνωστο λόγο, πολύ επιτυχημένη στιλιστικά την επιλογή του.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 16 Μαΐου 2019

Ο Billy Nungesser, αντικυβερνήτης της Λουϊζιάνα, ξύπνησε τρομερά ενθουσιασμένος χθες το πρωί. Πραγματικά πάρα, πάρα πολύ ενθουσιασμένος. Η μέρα που περίμενε τόσο καιρό είχε επιτέλους φτάσει: θα συναντούσε από κοντά τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, τον αρχηγό του κράτους, τον αξιότιμο κύριο Donald J. Trump στο αεροδρόμιο της περιοχής. Φυσικά, κανένας άνθρωπος στον πλανήτη Γη, ούτε ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος δεν θα μπορούσε να προβλέψει τις εξαιρετικά περίεργες ενδυματολογικές επιλογές του αντικυβερνήτη.

Μπορείς να τον φανταστείς να πετιέται από το κρεβάτι, γύρω στις 6 το πρωί, να βγάζει τις πυτζάμες με σούπερ ήρωες που φορά και να ετοιμάζεται, με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη, να φορέσει το νέο ζευγάρι κάλτσες που αγόρασε ειδικά για την περίπτωση. Λογικά, θα τράβηξε τις κουρτίνες για να πάρει μία γερή δόση από ήλιο πριν ξεκινήσει για τη μεγάλη μέρα. "Ω, φίλε, ο Πρόεδρος θα ξετρελαθεί με τις κάλτσες που αγόρασα" θα ήταν λογικά το τελευταίο πράγμα που θα είπε στον εαυτό του πριν ξεκινήσει για το αεροδρόμιο.

Πράγματι, μερικές ώρες αργότερα, συνάντησε τον Πρόεδρο φορώντας αυτές τις κάλτσες. Τι το περίεργο έχουν; Από που να ξεκινήσει και που να τελειώσει κανείς: καταρχάς απεικονίζουν τον Donald Trump, δεύτερον διαθέτουν μία προσομοίωση των μαλλιών του, τρίτον η προσομοίωση δεν είναι ζωγραφισμένη αλλά πέρα για πέρα αληθινή. Το χειρότερο όμως από όλα; Ο πλανητάρχης τις θεώρησε τρομερά διασκεδαστικές και επιβράβευσε τον αντικυβερνήτη με την κατάλληλη πόζα.

Η κόλαση υπάρχει και είναι αυτές οι κάλτσες με το μαλλί του Donald Trump
Ο Donald Trump δείχνει ενθουσιασμένος με την επιλογή του αντικυβερνήτη Nungesser.

Η ερωτήσεις που προκύπτουν πολλές. Από που, ακριβώς, τις αγόρασε ο Billy Nungesser; Πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να βρίσκει τον ενθουσιασμό -για να μην πούμε θράσος- να απεικονίσει όχι μόνο τον Donald Trump αλλά και τα μαλλιά του σε 3D εκδοχή σε ένα ζευγάρι κάλτσες; Πόσο είναι δυνατόν ένας εκλεγμένος πολιτικός να φτάνει σε αυτά τα ακραία όρια γελοιότητας; Τελικά, πόση φαγούρα είχε ο αντικυβερνήτης της Λουϊζιάνα μετά από αυτήν την τόσο εκκεντρική στιλιστική επιλογή του;

Οι χιουμοριστικές κάλτσες δεν είναι ποτέ κάτι καλό. Ή μάλλον μπορεί να είναι κάτι καλό, αρκεί να τις φοράς σπίτι σου. Όταν, όμως, βγαίνουν έξω από τα στενά προσωπικά όρια και, μάλιστα, γίνονται πολιτική δήλωση παύουν απλά να αποτελούν κάτι γελοίο και γίνονται σχεδόν επικίνδυνες. Κυβερνήτη Nungesser, βγάλτε αυτές τις κάλτσες σας παρακαλούμε πολύ. Βάλτε τους φωτιά πριν βλάψουν και κάποιον άλλον.

Από: Esquire US

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Πολιτική

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Αλαμπάμα, καλώς ήρθες στον μεσαίωνα

Ο νόμος για την απαγόρευση των εκτρώσεων σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, ακόμα και σ' αυτήν του βιασμού ή της αιμομιξίας, υπεγράφη και είναι μία ξεκάθαρη κατάργηση της ατομικής ελευθερίας.

Θα μπορούσε η επόμενη Silicon Valley να είναι ελληνική;

Οι μεγαλουπόλεις του πλανήτη που διεκδικούν με αξιώσεις τον τίτλο της Silicon Valley, εκτός των ΗΠΑ, για την επερχόμενη τετραετία.