Η πραγματική σημασία του χριστουγεννιάτικου στολισμού

Φέτος μπορείς αντί για πολύχρωμα στολίδια να βάλεις κάτι πιο σημαντικό πάνω στο έλατο.

Για άλλη μία χρονιά τα άφησες όλα τα τελευταία στιγμή. Δεν έχεις κανονίσει κάτι πολύ συγκεκριμένο για τα Χριστούγεννα, το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς είναι ακόμη μετέωρο αλλά το χειρότερο από όλα είναι ότι ακόμα δεν έχεις στολίσει το δέντρο που αγόρασες στις αρχές Δεκέμβρη. Τις επόμενες μέρες περιμένεις συγγενείς και φίλους, σχεδόν σε καθημερινή βάση, το σπίτι σου όμως δεν θυμίζει γιορτές.

Μήπως, όμως, δεν πειράζει τελικά; Μήπως η πραγματική αξία του χριστουγεννιάτικου κλίματος και κατ' επέκταση του στολισμού κρύβεται κάπου αλλού; Αυτές τις μέρες, το πιο σημαντικό δεν είναι οι πολύχρωμες μπάλες, τα αγγελάκια και τα αστέρια πάνω στο έλατο αλλά κάποιες άλλες λέξεις που πολύ συχνά ξεχνάμε: Η σκέψη για τους ανθρώπους και τα παιδιά που δεν είναι τόσο τυχερά, η αγάπη, η αλληλεγγύη.

Η πραγματική σημασία του χριστουγεννιάτικου στολισμού

Αν, λοιπόν, θες να κάνεις κάτι τελείως διαφορετικό μένοντας πιστός στο πραγματικό πνεύμα των Χριστουγέννων μπορείς να μπεις στο aegeanair.com/merrymiles της AEGEAN, να στολίσεις το δέντρο με το στολίδι της επιλογής σου και να βοηθήσεις τα παιδιά από την "Κιβωτό του Κόσμου", το "Μαζί για το Παιδί" και τα "Παιδικά Χωριά SOS".

Για κάθε στολίδι το Miles+Bonus της AEGEAN δωρίζει 100 μίλια στο ίδρυμα που εσύ θα επιλέξεις κι εσύ μπαίνεις στην κλήρωση για να είσαι ένας από τους 100 τυχερούς που θα κερδίσει 20.000 μίλια! Γιατί, τελικά, ο χριστουγεννιάτικος στολισμός μπορεί να μην είναι μόνο διακοσμητικός αλλά να έχει και πραγματική αξία.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr