Με τις εικόνες χάους από τους δρόμους της Αμερικής να κάνουν τον γύρο του κόσμου μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, ένα νέο βίντεο προκαλεί νέα οργή. Στο βίντεο οι αστυνομικοί στην Ατλάντα φαίνεται να χρησιμοποιούν όπλα αναισθητοποίησης -(taser) για να βγάλουν δύο άτομα από ένα όχημα κατά τη διάρκεια διαμαρτυριών για τη βιαιότητα της αστυνομίας το Σάββατο το βράδυ.
Τοπικοί δημοσιογράφοι ανέφεραν ότι οι αστυνομικοί πλησίασαν το αυτοκίνητο και άρχισαν να σπάζουν τα παράθυρα και να σκάνε τα ελαστικά.
Η αντίδραση της δημοτικής αρχής σε αυτή την περίπτωση ήταν άμεση. Δύο αστυνομικοί απολύθηκαν και τρεις άλλοι μετατέθηκαν σε υπηρεσία γραφείου για υπερβολική χρήση βίας.
Η δήμαρχος Keisha Lance Bottoms δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι αυτή και η αρχηγός της αστυνομίας, Erika Shields, έλαβαν την απόφαση αφού εξέτασαν το βίντεο.
Από: thetoc.gr