Ώστε κάποιοι με θεωρούν αμφιλεγόμενο; Σίγουρα τότε ξέρουν το όνομά μου και όχι την ιστορία μου. Κανείς τους δεν περπάτησε με τα παπούτσια μου, κανείς δε βίωσε τις αγωνίες και τα άγχη μου, κανείς δε νιώθει όπως ένιωσα εγώ στα δύσκολα. Όπως αντίστοιχα κι εγώ δεν μπορώ να νιώσω κάτι για κάποιον που δεν ξέρω. Οπότε, ο καθένας κινείται με τα δικά του βήματα. Θεωρώ πάντως ότι όσο δε ζεις εις βάρος των άλλων δεν υπάρχει λόγος να σε κατηγορήσει κάποιος. Το μόνο που μας επιτρέπεται είναι να αποστασιοποιηθούμε αν κάποιος δεν ταιριάζει με τη δική μας φιλοσοφία ζωής.

Την καλύτερη συμβουλή την έχω δώσει εγώ στον εαυτό μου: "Η δουλειά και οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν ποτέ, η ζωή τελειώνει". Την είπα σε μια περίοδο της ζωής μου που δούλευα πολύ κι έτσι κατάλαβα πως όλα αυτά δε θα τελειώσουν ποτέ.

Εμπιστεύομαι τους πάντες και για πολύ καιρό – αν βγουν σκάρτοι, δεν έχασα κάτι, αυτοί έχασαν εμένα. Αποφεύγω τους κουραστικούς, τους κουτσομπόληδες κι αυτούς που άλλα λένε κι άλλα κάνουν. Κυρίως αποφεύγω αυτούς που όταν τους βλέπω κάτι κλοτσάει μέσα μου – το σώμα μου μου μιλάει και νιώθει ένα βάρος.

Φιλία σημαίνει ξεκάθαρες κουβέντες χωρίς ενδόμυχες σκέψεις και το πόσο μπορεί να βοηθήσει την ώρα που υπάρχει ανάγκη.

Αν άλλαζα κάτι στη ζωή μου, θα ήταν η διατροφή μου και να βρίσκω χρόνο για ουσιαστική ξεκούραση, χαλάρωση και περισυλλογή. Όταν αυτά είναι ισορροπημένα, τότε όλα αρχίζουν καλύτερα.

Σε μια γυναίκα λαμβάνω σοβαρά υπόψη μου την αξία να εκτιμά και να μη θεωρεί τίποτε δεδομένο. Όταν τα δω, αρχίζω να προσφέρω όλο και πιο πολύ.

Υπάρχουν δύο είδη οικογένειας: αυτή που βρήκαμε κι αυτή που φτιάχνουμε. Στην πρώτη περίπτωση δε χωρούν πολλές αλλαγές, προσπαθούμε απλώς να δημιουργήσουμε τις ιδανικές συνθήκες μεταξύ μας. Γι’ αυτήν που φτιάχνουμε, όποιος τα καταφέρνει έχει πιάσει το νόημα της ζωής.

Αν άλλαζα κάτι σ’ εμένα, θα ήθελα να ήμουν λιγότερο ευαίσθητος και ευκολόπιστος. Και επαγγελματικά τραγουδιστής.

Το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα στοίχημα της ζωής μου είναι οι ταινίες και πιστεύω ότι μου βγήκε.

Είμαι περήφανος που κατάφερα να υλοποιήσω πράγματα, σύμφωνα με τα εφόδια που είχα. Έχει να κάνει και με το χαρακτήρα μου: λιγοστά εφόδια, ενάρετος χαρακτήρας. Το δύσκολο δεν είναι να τα καταφέρεις, αλλά να τα καταφέρεις τίμια.

Επαγγελματικά, αν θυμάμαι καλά, δεν έχω γευτεί την αποτυχία. Κοινωνικά όμως αρκετές φορές.

Ένα καλό προϊόν παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Όμως, όταν ένα καλό προϊόν το ξέρουν ελάχιστοι, τότε είναι ένα αδιάφορο προϊόν. Το μάρκετινγκ για μένα είναι το άλφα και το ωμέγα. Αν συνδυάζεται και με ένα καλό προϊόν, τότε γίνεται το "μπαμ".

Αν υπάρχει κάποια προσωπικότητα που με επηρέασε; Χμ... Για πολλά χρόνια έκανα τον κυνηγό συμπεριφορών και προσωπικοτήτων μέχρι που έφτιαξα το δικό μου μοντέλο. Κράτησα τη βάση μου και έπαιρνα κάτι από πολλούς. Άκουγα και παρατηρούσα τα πάντα.

Για να γυριστεί μια καλή και επιτυχημένη ταινία στην Ελλάδα, χρειάζεται ένα μόνο πράγμα. Και το καλό σενάριο μετράει και η ικανή σκηνοθεσία, οι καλοί ηθοποιοί, οι σωστοί συνεργάτες, τα χρήματα. Όμως, πάνω απ’ όλα, θέλει πάθος απ’ όλους γι’ αυτό που κάνουν.

Ο επιχειρηματίας πληρώνει την επιτυχία του με την υγεία του. Μπορεί να χάσει ανθρώπους από δίπλα του που τον αγαπούν και τους αγαπάει γιατί απλά η αγάπη μόνο δε φτάνει, θέλει και χρόνο για να εκφραστεί. Πάντοτε κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις.

Σίγουρα δε θεωρώ ότι είμαι στην κορυφή. Κι ο δρόμος είναι δύσκολος. Πρέπει να το θέλεις πολύ, να το οραματίζεσαι κάθε μέρα και λεπτό. Να διαθέτεις υπομονή, να ακούς, να είσαι τίμιος ακόμα κι αν σε αδικούν. Έτσι σίγουρα θα φτάσεις στην κορυφή και θα το απολαμβάνεις γιατί δε σου χαρίστηκε, αλλά την κέρδισες πληρώνοντας ένα τίμημα που μόνο εσύ γνωρίζεις ποιο είναι.

Ευτυχία είναι να ξυπνάς το πρωί και να μην πονάς, να μην κρυώνεις και να μην πεινάς. Να λειτουργεί το σώμα και το μυαλό σου στο 100% για να μπορείς να αντεπεξέλθεις στα καθημερινά εμπόδια που προκύπτουν. Ευτυχία είναι ανά πάσα ώρα και στιγμή να ικανοποιείς τις επιθυμίες σου και όχι μόνο τις ανάγκες σου. Ευτυχία είναι να έχεις χρόνο να προγραμματίζεις τη ζωή σου με τον τρόπο που ορίζεις εσύ και χωρίς να σου επιβάλλεται κάτι. Ευτυχία είναι το ηλιοβασίλεμα, ένα ωραίο φαγητό. Ευτυχία είναι μικρές μικρές στιγμές που, αν τις ενώσεις, δημιουργούν την ιδέα της τέλειας ευτυχίας.