From zero to hero. Αυτό είναι το ιδανικό μότο για να περιγράψει κανείς την απίστευτη ιστορία του 26χρονου Johnny Boufarhat, ο οποίος έγινε δισεκατομμυριούχος κατά τη διάρκεια της καραντίνας και πλέον είναι ο νεότερος αυτοδημιούργητος άνθρωπος στη Βρετανία που έχει περιουσία που ξεπερνά το 1 δισ.

Ο 26χρονος που έχει γεννηθεί στην Αυστραλία, αποφοίτησε την περασμένη χρονιά από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ τη σχολή των Μηχανολόγων Μηχανικών. Ωστόσο λίγους μήνες μετά, τον χτύπησε μια σπάνια ασθένεια, η οποία τον άφησε κλινήρη για αρκετό καιρό, το μεγαλύτερο διάστημα κατά την περίοδο της καραντίνας.

Αυτή η ατυχία, ήταν και το εισιτήριο του, όπως αποδείχτηκε, για να ανακηρυχθεί στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους της χώρας ένα χρόνο μετά. Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Boufarhat ανέπτυξε από το κρεβάτι που ήταν αναγκασμένος να παραμείνει, μια νεοφυή επιχείρηση που την ονόμασε Hopin, η οποία στην ουσία αποτελεί μια πλατφόρμα που μπορεί να "φιλοξενήσει"¨τη διοργάνωση διαδικτυακών events.

Εντοπίζοντας όλες τις αδυναμίες στις υπάρχουσες πλατφόρμες τηλεπικοινωνίας και αφουγκραζόμενος την ολοένα και αυξανόμενη ανάγκη λόγω της πανδημίας του κορονοϊού των επαγγελματιών ανά τον κόσμο για τηλεδιασκέψεις, εταιρικά meetings, διαδικτυακά events κλπ, δημιούργησε ένα εύχρηστο λογισμικό που αποδείχτηκε χρυσωρυχείο.

Σηκώθηκε από το κρεβάτι και βγάζει 1 εκατ. ευρώ την ημέρα

Πλέον το Hopin, εκτιμάται πως αξίζει 4,7 δις ευρώ, η προσωπική του περιουσία αγγίζει τα 1,75 δις ευρώ ενώ τον τελευταίο χρόνο έφτασε να βγάζει 1,1 εκατ. ευρώ την ημέρα. Ο Johnny Boufarhat κατατάσεται πλέον στην 113η θέση των πλουσιότερων ανθρώπων της Βρετανίας, ενώ έχει μετακομίσει και διαμένει μόνιμα στη Βαρκελώνη από όπου απολαμβάνει τους καρπούς της επιτυχίας του.

Παράλληλα, ο ίδιος κατάφερε να βγει νικητής από τη μάχη με τη μυστήρια ασθένεια που τον είχε "χτυπήσει" και την οποία όπως δηλώνει ο ίδιος την καταπολέμησε αλλάζοντας την διατροφή του και καταναλώνοντας μόνο οργανικά τρόφιμα.

Από: Thetoc.gr