Ο Brad Pitt σε ρόλο αφηγητή στο προεκλογικό σποτ του Joe Biden

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός στηρίζει έμπρακτα τον υποψήφιο των Δημοκρατικών στην καμπάνια "Make Life Better".

Γράφει: Esquire Editors 27 Οκτωβρίου 2020

Ο Μπραντ Πιτ υποστηρίζει τον Τζο Μπάιντεν για πρόεδρο των ΗΠΑ και δάνεισε τη φωνή του στο νέο προεκλογικό σποτ του υποψηφίου των Δημοκρατικών με τίτλο "Make Life Better". "Η Αμερική είναι ένα μέρος για όλους", λέει ο Πιτ στο νέο σποτ. "Για εκείνους που επέλεξαν αυτήν τη χώρα, για εκείνους που πολέμησαν γι' αυτήν. Μερικοί Ρεπουμπλικάνοι, μερικοί Δημοκρατικοί και οι περισσότεροι, κάπου ενδιάμεσα, όλοι αναζητούν το ίδιο πράγμα: κάποιος που καταλαβαίνει τις ελπίδες τους, τα όνειρά τους, τον πόνο τους. Κάποιον να ακούει, να ενώνει, να εργάζεται καθημερινά για να κάνει καλύτερη τη ζωή σας και των οικογενειών σας", συνεχίζει στο σποτ ο ηθοποιός. 

"Για να σας κοιτάζει στα μάτια, να σας αντιμετωπίζει με σεβασμό και να σου λέει την αλήθεια. Να δουλέψει εξίσου σκληρά για τους ανθρώπους που τον ψήφισαν, αλλά και για εκείνους που δεν το ψήφισαν" καταλήγει το σποτ.

Ο Πιτ ήταν υποστηρικτής και του Μπαράκ Ομπάμα κατά τη διάρκεια των προεδρικών του αγώνων το 2008 και το 2012. Καθώς πλησιάζουν οι εκλογές, πολλοί διάσημοι δηλώνουν την υποστήριξή τους στο πρόσωπο του Μπάιντεν.


φωτογραφία getty images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ανατροπή στην υπόθεση Harvey Weinstein

Το ανώτατο δικαστήριο της Ν.Υόρκης ακυρώνει την αρχική απόφαση.

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Όλα όσα περιείχε η αφρικανική σκόνη που 'έπνιξε' τη χώρα

Η Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών εκπόνησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη σχετικά με τη σύσταση της αφρικανικής σκόνης.