Η σουρεαλιστική αποκαθήλωση του Rudy Giuliani

Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και προσωπικός δικηγόρος του Donald Trump ίδρωσε και ξέβαψε, ενώ διέδιδε θεωρίες συνομωσίας για τις προεδρικές εκλογές σε συνέντευξη Τύπου.

Γράφει: Esquire Editors 20 Νοεμβρίου 2020

Ο προσωπικός δικηγόρος του Τραμπ, ο Ρούντολφ Τζουλιάνι, η "φωνή" της σταυροφορίας της δήθεν νίκης του Προέδρου των ΗΠΑ στις εκλογές στις ΗΠΑ, επανέλαβε σε μια σουρεαλιστική συνέντευξη Τύπου τα παράπονα του απερχόμενου προέδρου, ο οποίος αρνείται να αναγνωρίσει την ήττα του.

Ο τέως δήμαρχος της Νέας Υόρκης όμως ίδρωσε πολύ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και είχε ένα ατύχημα όταν η μπογιά των μαλλιών του άρχισε να ξεβάφει από τον ιδρώτα και να τρέχει όχι μόνο στον κρόταφο αλλά και το λαιμό του. οι εικόνες και τα βίντεο όπως ήταν αναμενόμενο έκαναν το γύρο του κόσμου.

Από: thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τόσο θα μας κοστίσει το λιώσιμο των πάγων

Οι μηχανικοί μελετούν ένα σχέδιο για την επιβράδυνση αυτής της καταστροφής και ξέρουν το αστρονομικό ποσό που χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η Εύα Καϊλή μηνύει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Την πρόθεσή της να μετακομίσει και να ζήσει μόνιμα στην Ιταλία, το παράπονο ότι ούτε το κόμμα της ούτε η ΕΕ την στήριξαν εξέφρασε σε συνέντευξή της στην ιταλική Corriere Della Sera.

Ανατροπή στην υπόθεση Harvey Weinstein

Το ανώτατο δικαστήριο της Ν.Υόρκης ακυρώνει την αρχική απόφαση.

Ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Όλα όσα περιείχε η αφρικανική σκόνη που 'έπνιξε' τη χώρα

Η Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών εκπόνησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη σχετικά με τη σύσταση της αφρικανικής σκόνης.