
Το 'θεϊκό παγωτό' βγήκε από τον παράδεισο
Το ελληνικό παγωτό Δωδώνη με την ασύγκριτη γεύση, που ενώνει.

Το τελευταίο διάστημα θα έχεις ακούσει πολλές φορές όρους όπως Millenial ή Gen Z, ενώ από καμία συζήτηση (που ο ένας συμμετέχων είναι κάτω των 18 ετών) δε λείπει η φράση "Ok boomer". Σε αυτές τις δύο λέξεις περιγράφεται με τον πιο αστείο τρόπο αυτό που πάντα αναφέραμε ως "χάσμα γενεών". Είναι αλήθεια πως πολλά χωρίζουν εμάς τους ανθρώπους ανάλογα με την ηλικία μας -και όχι μόνο-, όμως ένα είναι αυτό που μας ενώνει και αυτό είναι το παγωτό Δωδώνη, φυσικά.
Με μία μακρά ιστορία από το 1967, όταν και ξεκίνησε από ένα μικρό γαλακτοπωλείο στην Κυψέλη, το "θεϊκό παγωτό" της Δωδώνης έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές και συνεχίζει να το κάνει, με τα ίδια υψηλά standards- όπως και τότε.
Αγνά υλικά και φρέσκο γάλα αναμειγνύονται σε κάθε μοναδική γεύση Δωδώνη, χαρίζοντάς μας την ίδια αυθεντική εμπειρία απόλαυσης, ξανά και ξανά. Ακόμη και το φημισμένο "soft" φτιάχνεται από πραγματικές πρώτες ύλες, χωρίς ίχνος επεξεργασμένης σκόνης.
Η συνέχεια στο Gr.Askmen.com
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Γιατί η υγιεινή διατροφή ξεκινά με τα όσπρια;
Και 5 tips για να εντάξεις τα όσπρια στη διατροφή σου χωρίς φούσκωμα (ναι, γίνεται).
Τα καλύτερα τυλιχτά street food στον πλανήτη - Σε τι θέση είναι το σουβλάκι
Η νέα κατάταξη του TasteAtlas αναδεικνύει τα πιο χαρακτηριστικά wraps παγκοσμίως. Ανάμεσά τους, ο γύρος ξεχωρίζει για τη γεύση και τον ρόλο του στην ελληνική street κουζίνα.
Αυτοί είναι οι 5 Έλληνες σεφ που βραβεύτηκαν στα φετινά Όσκαρ των μαγείρων
Οι γευσιπλάστες από τη χώρα μας που ξεχώρισαν στα φετινά The Best Chef Awards 2025.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΟ Massimo Bottura έρχεται στην Αθήνα
Ο μύστης της νέας ιταλικής γεύσης και ένας εκ των σημαντικότερων σεφ του πλανήτη καταφθάνει στα μέρη μας και μάλιστα μπορείς να τον δεις από κοντά.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤι συμβαίνει όταν ένας σεφ με αστέρι Michelin φτιάχνει πίτσα;
Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi μόλις άνοιξε το νέο του εστιατόριο και όλοι μιλούν για την "πιο τραγανή πίτσα της Αθήνας".
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΑυτά είναι τα καλύτερα burgers στον κόσμο
Προτού αρχίσεις να λες πως παραλείψαμε ένα σωρό συνταγές και ότι είμαστε προκατειλημμένοι, να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για μία λίστα που έφτιαξε το Taste Atlas χωρίς να μας ρωτήσει.
Γραφει Νικη Κοντομηνα