Το 'θεϊκό παγωτό' βγήκε από τον παράδεισο

Το ελληνικό παγωτό Δωδώνη με την ασύγκριτη γεύση, που ενώνει.

Γράφει: Esquire Editors 27 Ιουνίου 2023

Το τελευταίο διάστημα θα έχεις ακούσει πολλές φορές όρους όπως Millenial ή Gen Z, ενώ από καμία συζήτηση (που ο ένας συμμετέχων είναι κάτω των 18 ετών) δε λείπει η φράση "Ok boomer". Σε αυτές τις δύο λέξεις περιγράφεται με τον πιο αστείο τρόπο αυτό που πάντα αναφέραμε ως "χάσμα γενεών". Είναι αλήθεια πως πολλά χωρίζουν εμάς τους ανθρώπους ανάλογα με την ηλικία μας -και όχι μόνο-, όμως ένα είναι αυτό που μας ενώνει και αυτό είναι το παγωτό Δωδώνη, φυσικά.

Με μία μακρά ιστορία από το 1967, όταν και ξεκίνησε από ένα μικρό γαλακτοπωλείο στην Κυψέλη, το "θεϊκό παγωτό" της Δωδώνης έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές και συνεχίζει να το κάνει, με τα ίδια υψηλά standards- όπως και τότε.

Αγνά υλικά και φρέσκο γάλα αναμειγνύονται σε κάθε μοναδική γεύση Δωδώνη, χαρίζοντάς μας την ίδια αυθεντική εμπειρία απόλαυσης, ξανά και ξανά. Ακόμη και το φημισμένο "soft" φτιάχνεται από πραγματικές πρώτες ύλες, χωρίς ίχνος επεξεργασμένης σκόνης.

Η συνέχεια στο Gr.Askmen.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Αυτό το ελληνικό τυρί αναδείχθηκε κορυφαίο του κόσμου το 2026

Το TasteAtlas παρουσιάζει τα καλύτερα τυριά παγκοσμίως, με Ιταλία, Πορτογαλία και Ελλάδα να πρωταγωνιστούν. Μια ματιά στις γεύσεις και τις παραδόσεις που ξεχωρίζουν στον κόσμο.

Μία φίνα κερκυραϊκή κουζίνα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Για ένα βράδυ, το υπέροχο εστιατόριο "Pomo d’ Oro" του Αριστοτέλη Μέγκουλα σερβίρει στο Σymposio at Ark.

Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο

Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Chic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza

Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.

10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά

Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα

Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.