Μετά το Nolan και το Proveleggios, το PS Luncheon

Το νέο, νόστιμο project του Σωτήρη Κοντιζά και της ομάδας του, PS Luncheon, φέρνει εξαιρετικό φαγητό στο σπίτι.

Το PS Luncheon είναι το τρίτο culinary project της ομάδας του Nolanverse (τα concepts στα οποία εμπλέκεται τόσο επιχειρηματικά όσο και μαγειρικά ο Σωτήρης Κοντιζάς), σχετίζεται με τα άλλα όσο ένα υστερόγραφο* με την κύρια επιστολή. Δεν είναι περίληψη, δεν είναι ανακεφαλαίωση, δεν είναι best of. Είναι αυτή η σκέψη παραπάνω, το "α και κάτι τελευταίο" που σπανίως είναι το τελευταίο, και συνήθως αποτελεί το πιο "ζουμερό" στοιχείο της επιστολής.

To Nolanverse επεκτείνεται

Το μικρό και φρέσκο αδερφάκι του Nolan και του PROVELEGGIOΣ πατά πάνω στα δικά του βήματα και στήνει από την αρχή μια νέα εμπειρία φαγητού για το σπίτι.

Μετά το Nolan και το Proveleggios, το PS Luncheon
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ PS LUNCHEON ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΝΤΙΖΑΣ 2020 2

Το Nolanverse δεν ξετυλίγεται απλά ακόμη περισσότερο αλλά δείχνει να χαράζει νέους ορίζοντες σε αυτό που άπαντες γνωρίζουν ως "φαγητό από delivery ή take away", επιθυμώντας να κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερα ο δημοφιλής σεφ και η ομάδα του: Να προσφέρει μοναδικές στιγμές απόλαυσης, με τον ιδανικότερο τρόπο αλλά παράλληλα και με διαφορετικές ιδέες σε σχέση με τα όσα έχεις συνηθίσει μέχρι τώρα.

Φαγητό για το σπίτι, όπως θα το ήθελες

Το PS Luncheon είναι φαγητό για το σπίτι όπως ακριβώς θα ήθελε ο καθένας να το τρώει, με ένα μενού σχεδιασμένο για αυτόν ακριβώς το σκοπό - να είναι ιδανικό για τον τελικό του προορισμό: το σπίτι. Χειροποίητα noodles, προζυμένια καρβέλια, καπνιστά κοτόπουλα, ιαπωνικό κάρι, ολόκληρα cheesecake από το δικό τους τυρί, καυτερές φτερούγες the PSL way.

Και μαζί, κρασιά περιορισμένης κυκλοφορίας που ταιριάζουν γάντι με το φαγητό, κοκτέιλ που φτάνουν μαζί με διαφορετικά είδη πάγου και 3 DIY kits (pizza, ramen, taco) για να μπορείς να μιλάς για μία ολοκληρωμένη εμπειρία. Και για να μαγειρέψεις κι εσύ λίγο. Εντάξει, πολύ λίγο.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ PS LUNCHEON ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΝΤΙΖΑΣ 2020 1
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ PS LUNCHEON ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΝΤΙΖΑΣ 2020 3

Ένα ολοκαίνουριο μενού. Μια νέα εμπειρία. Η ίδια ομάδα. Τα καλύτερα έρχονται σπίτι σου, αποκλειστικά από τη Wolt.

*Υστερόγραφο: Κείμενο που περιλαμβάνεται στο τέλος επιστολής γιατί ο συγγραφέας παρέλειψε να το συμπεριλάβει, γιατί δεν αναφέρεται στο κύριο θέμα ή για λόγους εντυπωσιασμού.

Από: Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Λίνδος της Ρόδου μέσα από πέντε πιάτα

Γαστρονομική πρωτεύουσα της Ρόδου, με καλοφαγική σκηνή που καλύπτει όλη τη γκάμα από ιστορικές ταβέρνες μέχρι εστιατόρια υψηλού επιπέδου, η Λίνδος είναι ένας αυτόνομος γαστοπροορισμός.

Ο Γκίκας Ξενάκης δημιουργεί με φόντο την Καλντέρα

Στο εστιατόριο Ombra του πανέμορφου boutique hotel Esperas Santorini γευόμαστε signature πιάτα του Γκίκα Ξενάκη με θέα το πιο διάσημο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο.

Το Sailinn κάνει νοστιμότερη την Λευκάδα

Το beach club & restaurant στο Νυδρί βάζει ρότα για τις γαστρονομικές θάλασσες της Μεσογείου, υπό την επιμέλεια της Rolling Stove.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Κάτι νόστιμο μαγειρεύουν Γιάννης Κιόρογλου και Αλέξανδρος Τσιοτίνης στην Πάρο

Μία άλλη γεύση της δημοφιλούς Κυκλάδας μέσα από τα μενού των δύο σημαντικών σεφ σε "Parostia" και "Mr. E".

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Ο Γιάννης Λουκάκος κάνει νοστιμότερο το Πόρτο Χέλι

Ο δημοφιλής σεφ σχεδιάζει μοναδικά μενού για τα Riviera στο AKS Porto Heli και Porfyra στο AKS Hinitsa Bay.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Στο Huaca και το Μετς για nikkei κουζίνα

Το multi-culti bar-restaurant είναι μια γευστική πύλη ανάμεσα στην Ιαπωνία και το Περού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας