
Μετά το Nolan και το Proveleggios, το PS Luncheon
Το νέο, νόστιμο project του Σωτήρη Κοντιζά και της ομάδας του, PS Luncheon, φέρνει εξαιρετικό φαγητό στο σπίτι.

Το PS Luncheon είναι το τρίτο culinary project της ομάδας του Nolanverse (τα concepts στα οποία εμπλέκεται τόσο επιχειρηματικά όσο και μαγειρικά ο Σωτήρης Κοντιζάς), σχετίζεται με τα άλλα όσο ένα υστερόγραφο* με την κύρια επιστολή. Δεν είναι περίληψη, δεν είναι ανακεφαλαίωση, δεν είναι best of. Είναι αυτή η σκέψη παραπάνω, το "α και κάτι τελευταίο" που σπανίως είναι το τελευταίο, και συνήθως αποτελεί το πιο "ζουμερό" στοιχείο της επιστολής.
To Nolanverse επεκτείνεται
Το μικρό και φρέσκο αδερφάκι του Nolan και του PROVELEGGIOΣ πατά πάνω στα δικά του βήματα και στήνει από την αρχή μια νέα εμπειρία φαγητού για το σπίτι.


Το Nolanverse δεν ξετυλίγεται απλά ακόμη περισσότερο αλλά δείχνει να χαράζει νέους ορίζοντες σε αυτό που άπαντες γνωρίζουν ως "φαγητό από delivery ή take away", επιθυμώντας να κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερα ο δημοφιλής σεφ και η ομάδα του: Να προσφέρει μοναδικές στιγμές απόλαυσης, με τον ιδανικότερο τρόπο αλλά παράλληλα και με διαφορετικές ιδέες σε σχέση με τα όσα έχεις συνηθίσει μέχρι τώρα.
Φαγητό για το σπίτι, όπως θα το ήθελες
Το PS Luncheon είναι φαγητό για το σπίτι όπως ακριβώς θα ήθελε ο καθένας να το τρώει, με ένα μενού σχεδιασμένο για αυτόν ακριβώς το σκοπό - να είναι ιδανικό για τον τελικό του προορισμό: το σπίτι. Χειροποίητα noodles, προζυμένια καρβέλια, καπνιστά κοτόπουλα, ιαπωνικό κάρι, ολόκληρα cheesecake από το δικό τους τυρί, καυτερές φτερούγες the PSL way.
Και μαζί, κρασιά περιορισμένης κυκλοφορίας που ταιριάζουν γάντι με το φαγητό, κοκτέιλ που φτάνουν μαζί με διαφορετικά είδη πάγου και 3 DIY kits (pizza, ramen, taco) για να μπορείς να μιλάς για μία ολοκληρωμένη εμπειρία. Και για να μαγειρέψεις κι εσύ λίγο. Εντάξει, πολύ λίγο.


Ένα ολοκαίνουριο μενού. Μια νέα εμπειρία. Η ίδια ομάδα. Τα καλύτερα έρχονται σπίτι σου, αποκλειστικά από τη Wolt.
*Υστερόγραφο: Κείμενο που περιλαμβάνεται στο τέλος επιστολής γιατί ο συγγραφέας παρέλειψε να το συμπεριλάβει, γιατί δεν αναφέρεται στο κύριο θέμα ή για λόγους εντυπωσιασμού.
Από: Tasty-guide.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Πώς μπορεί να σε ξεγελάσει ένα εστιατόριο ώστε να δώσεις περισσότερα χρήματα
Πίσω από κάθε μενού σε ένα εστιατόριο κρύβεται στρατηγική. Από τις τιμές χωρίς σύμβολα μέχρι τα "παραμυθένια" ονόματα πιάτων, μάθε πώς σε κάνουν να ξοδεύεις περισσότερα χωρίς να το καταλάβεις.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΌλα τα οφέλη των κόκκινων φρούτων που δεν πρέπει να αγνοείς
Τα κόκκινα φρούτα κερδίζουν συνεχώς έδαφος στη διατροφή. Μάθε γιατί θεωρούνται πολύτιμα για τον οργανισμό και ποια οφέλη προσφέρουν πέρα από τη γεύση τους.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΑυτό το φρούτο ρίχνει την πίεση και βοηθά στον ύπνο
Αν κοιμάσαι δύσκολα, νιώθεις καταπονημένος μετά την προπόνηση ή έχεις θέμα με την πίεση, τότε ίσως πρέπει να στραφείς σε ένα καλοκαιρινό φρούτο που κάνει παραπάνω απ’ όσα νομίζεις.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΠίτσα: Πού ακριβώς χρησιμεύει αυτό το πλαστικό στο κέντρο;
Ένα μικρό, σχεδόν αόρατο αντικείμενο βρίσκεται συχνά στο κέντρο της πίτσας. Δεν είναι διακοσμητικό. Έχει λόγο ύπαρξης και η ιστορία του ξεκινά από το 1985.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΑυτή η ταβέρνα θα μείνει ανοιχτή όλο τον Αύγουστο στην Αθήνα
Σε περίπτωση που δεν έχεις σκοπό να φύγεις από το κλεινόν άστυ και υπάρχει στο μυαλό σου το ερώτημα "πού τρώμε τον Αύγουστο στην Αθήνα;", ορίστε μια ωραία απάντηση. Η αυλή της θα λειτουργεί όλες τις μέρες εκτός από τις 14/08.
Αυτό ψηφίστηκε ως το νοστιμότερο κρέας στον κόσμο-πού το βρίσκεις
"Καλό κρέας" μπορεί να είναι και το αρνάκι γάλακτος από το χωριό σου, δεν αμφιβάλλουμε. Όμως, ένα premium steak από την άλλη άκρη του κόσμου σάρωσε τα βραβεία για δεύτερη χρονιά στο World Steak Challenge και περισσότερα διαβάζεις εντός.
Γραφει Νικη Κοντομηνα