Μετά το Nolan και το Proveleggios, το PS Luncheon
Το νέο, νόστιμο project του Σωτήρη Κοντιζά και της ομάδας του, PS Luncheon, φέρνει εξαιρετικό φαγητό στο σπίτι.
Το PS Luncheon είναι το τρίτο culinary project της ομάδας του Nolanverse (τα concepts στα οποία εμπλέκεται τόσο επιχειρηματικά όσο και μαγειρικά ο Σωτήρης Κοντιζάς), σχετίζεται με τα άλλα όσο ένα υστερόγραφο* με την κύρια επιστολή. Δεν είναι περίληψη, δεν είναι ανακεφαλαίωση, δεν είναι best of. Είναι αυτή η σκέψη παραπάνω, το "α και κάτι τελευταίο" που σπανίως είναι το τελευταίο, και συνήθως αποτελεί το πιο "ζουμερό" στοιχείο της επιστολής.
To Nolanverse επεκτείνεται
Το μικρό και φρέσκο αδερφάκι του Nolan και του PROVELEGGIOΣ πατά πάνω στα δικά του βήματα και στήνει από την αρχή μια νέα εμπειρία φαγητού για το σπίτι.


Το Nolanverse δεν ξετυλίγεται απλά ακόμη περισσότερο αλλά δείχνει να χαράζει νέους ορίζοντες σε αυτό που άπαντες γνωρίζουν ως "φαγητό από delivery ή take away", επιθυμώντας να κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερα ο δημοφιλής σεφ και η ομάδα του: Να προσφέρει μοναδικές στιγμές απόλαυσης, με τον ιδανικότερο τρόπο αλλά παράλληλα και με διαφορετικές ιδέες σε σχέση με τα όσα έχεις συνηθίσει μέχρι τώρα.
Φαγητό για το σπίτι, όπως θα το ήθελες
Το PS Luncheon είναι φαγητό για το σπίτι όπως ακριβώς θα ήθελε ο καθένας να το τρώει, με ένα μενού σχεδιασμένο για αυτόν ακριβώς το σκοπό - να είναι ιδανικό για τον τελικό του προορισμό: το σπίτι. Χειροποίητα noodles, προζυμένια καρβέλια, καπνιστά κοτόπουλα, ιαπωνικό κάρι, ολόκληρα cheesecake από το δικό τους τυρί, καυτερές φτερούγες the PSL way.
Και μαζί, κρασιά περιορισμένης κυκλοφορίας που ταιριάζουν γάντι με το φαγητό, κοκτέιλ που φτάνουν μαζί με διαφορετικά είδη πάγου και 3 DIY kits (pizza, ramen, taco) για να μπορείς να μιλάς για μία ολοκληρωμένη εμπειρία. Και για να μαγειρέψεις κι εσύ λίγο. Εντάξει, πολύ λίγο.


Ένα ολοκαίνουριο μενού. Μια νέα εμπειρία. Η ίδια ομάδα. Τα καλύτερα έρχονται σπίτι σου, αποκλειστικά από τη Wolt.
*Υστερόγραφο: Κείμενο που περιλαμβάνεται στο τέλος επιστολής γιατί ο συγγραφέας παρέλειψε να το συμπεριλάβει, γιατί δεν αναφέρεται στο κύριο θέμα ή για λόγους εντυπωσιασμού.
Από: Tasty-guide.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο
Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςChic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza
Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.
10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά
Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΈνα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα
Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.
Νόστιμη απόδραση στη Ρόδο μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'
Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.
Η πιο ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι: Tips για να γίνει τέλεια
Ανακάλυψε βήμα προς βήμα πώς να φτιάξεις ζουμερό, καλοψημένο steak στο τηγάνι. Συμβουλές για κομμάτια, seasoning, ψήσιμο, θερμοκρασίες και μυστικά επαγγελματικού searing στο σπίτι.
Γραφει Νικη Κοντομηνα